2777
2789
عنوان

دلم داره میترکه

186 بازدید | 20 پست

دیشب خیانت شوهرم رو فهمیدم دارم دق میکنم

کاش با یکی خوشگل تر از من خیانت میکرد

بخدا هم خوشکلم هم خوش اندام همه میگن.عکس اون زنه رو تو گوشیش دیدم حالم بده.کاش خوشگل تر بود یا کمالاتش بیشتر بود

صبح براش پیام دادم تهدیدش کردم حتی سواد نداشت پیام بده.قیافش می‌دیدی باید کفاره می‌دادی

کاش مجرد بود زنه متاهل بود و حامله. حالم بده بده

خدایا من هیچ گناهی در درگاهت نکردم حتی یه شبم نماز شبم ترک نشده اما چرا با من اینجور میکنی؟ دقیقا یه ماه قبل عروسیم 😔💔

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم میدونم سخته 

قطعا تو زندگیت مشکلاتی داری که مجبوری با نامزدت بمونی ولی اینو بدون این فشار و استرست بلاخره نابودت میکنه 

خیلی زود ازش رها شی بهتره 

وگرنه تا اخر عمر نمیتونی با شک و غم و نادیده گرفتن ادامه بدی

مخصوصا بعد رفتن به خونه زندگی مرحله مرحله سخت تر میشه جدایی 

اگر طرف مقابلت غیر قابل اصلاح باشه

از حجم فشاری که بهتون اومده زبون من قاصره

بدیش اینه نمیتونم به کسی بگم چی به سرم اومده

هی میرم فیلم غمگین میبینم و اشک میریزم

ما هر شب رابطه داشتیم اما رفته به زنه گفته بود منو تامین کن نیازمو رفع کن.کاش میکردم ولی اینجوری نمیشد

خداروشکر یه ماه قبل عروسیت متوجه شدی چقدر شوهرت آدم کثیفیه که با یا زنی که متاهل و بارداره خیانت کرد ...

ما هر شب رابطه داشتیم به خواسته شوهرم اما رفته به زنه گفته قول بده نیازمو رفع میکنی

حاااااالم بده

عزیزم میدونم سخته قطعا تو زندگیت مشکلاتی داری که مجبوری با نامزدت بمونی ولی اینو بدون این فشار و است ...

باهاش نمی‌مونم ولی داغونم امیدوارم قبل اینکه من بمیرم هم شوهرم هم اون هرزه خانم تاوان زندگی خراب شده منو بدن

دلم میخواد زجر کشیدنشون رو ببینم

آنقدر گریه کردم چشمام خشک شده