2777
2789
عنوان

دوری چهارساله امشب میان

| مشاهده متن کامل بحث + 585 بازدید | 34 پست
اصلا استرس دارم نمیدونم حتی چی درست کنم خودم درست کنم یا ببرمشون نهار شام بیرون حالا فردا هم که وفات ...

تو این سن فست فود خیلی دوست دارن

به جای اینکه از بیرون بخری بنرم خودت درست کنی سالم تره و بازم خوددانی

چون فردا تعطیله ی فیلم طنز بزار باهم ببینین و براشون خوراکی بخر ک باهم موقع فیلم دیدن بخورین

باهاشون بازی کن

سعی کن از علایقشون سر در بیاری 

بپرس ببینم اگ قرار بود ی چیزی رو غول چراغ جادو همینطور بهت هدیه بده دوست داشتی اون چی بود

اون موقع میفهمی چی دوست دارن

خدایا برامون بخواه سبز شیم و بخندیم و خوش باشیم از ته دل

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

رفتاری چجوری باشم 

شب روو تخت همه بخوبیم به نظرتون ؟؟ 

یا پسرمو جدا کنم ؟؟

فقط تخت هست و یک تشک تکی 

خواننده خاموش از سال ۱۳۹۰ ***   گل سرخ عزیز من به هر گلخانه ای باشی بدان رویای یک گلدان همیشه با تو خواهد بود.به دستت میسپارم چشمهای اشکبارم را.گل زیبای من ،باران همیشه با تو خواهد بود ❤

مرسی بچه ها ممنونم از هنگی که وقت گذاشتید و جواب دادید ممنونم 

واسم دعا میکنین ؟؟ 

ممنونم ازتون خیلی ممنون 

بازم چیزی به ذهنتون رسید بهم بگید میام میخونم

خواننده خاموش از سال ۱۳۹۰ ***   گل سرخ عزیز من به هر گلخانه ای باشی بدان رویای یک گلدان همیشه با تو خواهد بود.به دستت میسپارم چشمهای اشکبارم را.گل زیبای من ،باران همیشه با تو خواهد بود ❤
رفتاری چجوری باشم شب روو تخت همه بخوبیم به نظرتون ؟؟ یا پسرمو جدا کنم ؟؟فقط تخت هست و یک تشک تکی

نههه جدا نکن بینشون بخواب 

اگه بخام خودمو توصیف کنم میگم ✓چال گونه خال لب گیسو کمند ابرو کمان♕

مرسی بچه ها ممنونم از هنگی که وقت گذاشتید و جواب دادید ممنونم واسم دعا میکنین ؟؟ ممنونم ازتون خیلی م ...

الهی ی روز بیاد منتظر باشی ک. دوتا بچه هات با عروس و دامادت و نوه هات از درت بیان تو و کیف کنی

نههه جدا نکن بینشون بخواب

باشه میسی 

الهی ی روز بیاد منتظر باشی ک. دوتا بچه هات با عروس و دامادت و نوه هات از درت بیان تو و کیف کنی

الهی آمین مرسی 

بهترینها تقدیرت خانم مهربون 

بهترینها تقدیر همتون 

الهی آمین مرسی بهترینها تقدیرت خانم مهربون بهترینها تقدیر همتون

ممنون عزیزم 

انشالله بیای و با ذوق تعریف کنی 

تگم کن حتما

ممنون عزیزم انشالله بیای و با ذوق تعریف کنی تگم کن حتما

مرسی عزیزممم

رفتم دنبالشون بعد رفتم خرید از سوپر و ... بعد شام رفتیم پیتزا 

بعد هم اومدیم خونه و اسباب بازی و ... فوتبال دستی بازی کردیم بعدم وروجکا ۳ صبح خوابیدن و روو تخت کنار هم 

و خدارو شکر خیلی خوب بود خدایا شکرت دمت گرم مرسی یهویی همه چیو درست کردی 

مرسی عزیزمممرفتم دنبالشون بعد رفتم خرید از سوپر و ... بعد شام رفتیم پیتزا بعد هم اومدیم خونه و اسباب ...

خداروشکر عزیزم 

انشالله امروزم خوش بگذرونی باهاشون

مرسی عزیزمممرفتم دنبالشون بعد رفتم خرید از سوپر و ... بعد شام رفتیم پیتزا بعد هم اومدیم خونه و اسباب ...

سلام شرمنده اینجا پیام میزارم شما واسه بچهاتون زیپاد حساب باز کردین؟؟هم به بچها کارت میدن هم پول تو جیبی به یکی از پسران ۱۰۰تومن ۴تا۲۵تومنی واسه یکی دیگشون چند وقت بعد حساب باز کردم ۲۰۰تومن داد ۴تا ۵۰تومنی ،کارتش طرحهای خیلی خوشگلی داره ،ممنون میشم اگه حساب باز نکردی کد دعوت منو بزنی 49341901بازم شرمنده حلالم کنی

سلام شرمنده اینجا پیام میزارم شما واسه بچهاتون زیپاد حساب باز کردین؟؟هم به بچها کارت میدن هم پول تو ...

سلام من حساب واسشون باز کردم قبلا .