خودم یکی از فامیلای پدریم بدگوییمو کرد که ازدواج نکنم بعد دو سه سال سکته کرد نه میتونه راه بره نه حرف بزنه
خـدایقشنگم♥️گشایشی ایجاد کن برای دل هایی که با بغض صدایت میکنند🍃تاپیک مذهبی و دعا تگم کنین ممنون.و لطفا برای رسیدن به خواسته هام یه حمد بخونین یا صلوات ،ان شاءالله حاجت روا بشید
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
آره دخترعموم گفت من خواستگارردمیکنم توچی؟یکسال نشدطلاق گرفت
قربون خدا برم جای حق نشسته
خـدایقشنگم♥️گشایشی ایجاد کن برای دل هایی که با بغض صدایت میکنند🍃تاپیک مذهبی و دعا تگم کنین ممنون.و لطفا برای رسیدن به خواسته هام یه حمد بخونین یا صلوات ،ان شاءالله حاجت روا بشید
ولی وقتی من و خانوادم نفرینش کردیم این اتفاق براش افتاد
هیچ ربطی نداره هر کی تقاص کارشو اون دنیا میگیره نه این دنیا.حالا اتفاقیم میشه مثل قصیه شماهزارن مورد ...
ربط داره
حالا ممکنه بعضیا این دنیا تقاص پس ندن ولی برا همه صدق نمیکنه
عمو هام همش تعریف دختراشون رو پیش پدرم میکردن و پرش میکردن که دخترای ما درس خون و با حجاب و رو دستشون کسی نیست وقتی میرفتن بابام باهم بدرفتاری میکرد و اونارو میزد تو سرم یه دختر عمو هام سال بعدش فیلم سوپ...رش تو محله پخش شد اون یکی عموم همون سال تصادف کرد ضربه خورد به مغزش الان دیوونه شده کسیم محلش نمیده حتی دختر عزیزش زنشم اموالشو برداشت برد خودش الان تیمارستانه اون عموم هنوز منتظرم براش اتفاقی بیفته جیگرم خونک شه😏😒😂
عزیز خدا خودش گفته اونایی ک دیگه شورشو درمیارن کاریشون نداره ک حساب کتاب رو بذار دنیای بعدی ک بشدت س ...
دقیقا
یه عده هستن که انقد گناهکارن و در حق بقیه ظلم کردن اینجا نمیشه تقاص پس بدن