2777
2789

باید برون ریزی کنی فقط

ضد جوش میزنی؟ضدجوش ها سالیسیلیک اسید دارن باعث این چیزا میشه تو بعضی پوستا

انرژی منفیت رو برام ریپلای نکن لطفاااا،مرسی😘              👧 عاشق کتاب خوندن📖،موسیقی گوش کردن🎧و عکاسیم📸///💖🌱خدایا بخاطر همه چی شکرت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ترمیم کننده ولی جوش زیرپوستی هم داری یکم پس قبل محلول ضد جوش کلیندامایسین و استفاده کن از داروخونه بگیر قیمتش حدود 30 تومن ایناست وقتی کامللل جوشات از بین رفت ترمیم کننده بزن البته هر روز صبح و شبم با صابون ضد جوش نو آکنه صورتتو بشور بعدش محلول رو با پنبه بزن

آره دوتا دونه جوش داشتم خیرندیده دکتر داد بهم

نزن 

منم دکتر بهم ضد جوش داد از اون روز پوستم روز خوش ندید

دوتا جوش بزور میزدم الان بعد استفاده ضد جوش داغونم

سالیسیلیک اسید تو بعضی پوستا باعث ایجاد زیر پوستی و سر سیاه میشه ما جز اون دسته ایم کم شانس

انرژی منفیت رو برام ریپلای نکن لطفاااا،مرسی😘              👧 عاشق کتاب خوندن📖،موسیقی گوش کردن🎧و عکاسیم📸///💖🌱خدایا بخاطر همه چی شکرت

عزیزم هیچی استفاده نکن بدتر پشیمون میشی

تنها چیزی ک بدک نیس افتر شیو گیاهی سی گل ک اونم اگ برونریزی کنی جواب میده اگ ن هیچی

محلول ها رو استفاده نکن

نزن منم دکتر بهم ضد جوش داد از اون روز پوستم روز خوش ندیددوتا جوش بزور میزدم الان بعد استفاده ضد جوش ...

۳تومن بهم روتین پوستی داد تو مطب هم دوساعت پوستمو چک میکرد با خودم گفتم عجب دکتریه که انقد به بیمارا رسیدگی می‌کنه..چند روز بعد دخترخالمو بردم همونجا با اینکه مشکلش کلا با من فرق داشت بازم همون روتین و به اونم داد😐

اصلانم تاثیری نداشت خیلی بدرد نخور بود چیزایی که داد