نودل_تند مدیر استارتر عضویت: 1402/09/24 تعداد پست: 476 عنوان میخوام موهامو سورمه ای کنم 75 بازدید | 19 پست بچه ها من موهای خودم قهوه ایهدوس داشتم ریشه موهام تا پنج سانت مشکی باشه از پنج سانت ب پایینو دکلره کنم سورمه ای کنمحالا اون ریشه موهامو به نظرتون رنگ پر کلاغی بزارم یا چی؟کسایی که تجربه دارن بگن مرسی ترس من همیشه از این بود ک یه روزی بشی غریبه ترین کسی که همه چیزشو میدونم... دیروز | 12:51 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ــchocolateـorangeــ عضویت: 1397/09/06 تعداد پست: 16524 چقد قشنگ میشه😍 جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
نودل_تند مدیر استارتر عضویت: 1402/09/24 تعداد پست: 476 چقد قشنگ میشه😍 مرسی😀امیدوارم خوب در بیاد ترس من همیشه از این بود ک یه روزی بشی غریبه ترین کسی که همه چیزشو میدونم...
peek_a_boo عضویت: 1401/05/20 تعداد پست: 938 سورمه ای رو خیلی دوست دارم همیشه دوست داشتم بزارم روی موهام ولی فکر نمیکنم جواب بده برای شما هم پرکلاغی میاد به سورمه ای
نودل_تند مدیر استارتر عضویت: 1402/09/24 تعداد پست: 476 سورمه ای رو خیلی دوست دارم همیشه دوست داشتم بزارم روی موهام ولی فکر نمیکنم جواب بده برای شما هم پرکل ... من شنیدم میگن پرکلاغی مورو زبر میکنه یکی ب خاطر اون تردید دارم یکیم به خاطر اینکه موهام در بیاد ریشش قهوه ای در میاد بعد همش باید مشکی کنم ترس من همیشه از این بود ک یه روزی بشی غریبه ترین کسی که همه چیزشو میدونم...
ــchocolateـorangeــ عضویت: 1397/09/06 تعداد پست: 16524 مرسی😀امیدوارم خوب در بیاد اخه منم همیشه دلم میخواست موهامو آبی یا سورمه ای کنم جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
نودل_تند مدیر استارتر عضویت: 1402/09/24 تعداد پست: 476 اخه منم همیشه دلم میخواست موهامو آبی یا سورمه ای کنم آره منم خیلیچرا نمیکنی؟ ترس من همیشه از این بود ک یه روزی بشی غریبه ترین کسی که همه چیزشو میدونم...
ــchocolateـorangeــ عضویت: 1397/09/06 تعداد پست: 16524 آره منم خیلیچرا نمیکنی؟ نمیدونم تو فکرشم همیشه جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
peek_a_boo عضویت: 1401/05/20 تعداد پست: 938 من شنیدم میگن پرکلاغی مورو زبر میکنه یکی ب خاطر اون تردید دارم یکیم به خاطر اینکه موهام در بیاد ریشش ... من همسرم مشکی میکرد زبر نشد بله مدام باید ریشه گیری کنی ولی ریشه گیری خیلی اسونه خودت هم میتونی ولی اگر سورمه ای روی دکلره بزنی اونم باید هرچندوقت یکبار دوباره رنگ بزنی
نودل_تند مدیر استارتر عضویت: 1402/09/24 تعداد پست: 476 سورمه ای ابی بزن چجوری؟قاطی؟ یا مثلا از آبی شروع شه تهش به سورمه ای برسه؟ ترس من همیشه از این بود ک یه روزی بشی غریبه ترین کسی که همه چیزشو میدونم...
نودل_تند مدیر استارتر عضویت: 1402/09/24 تعداد پست: 476 من همسرم مشکی میکرد زبر نشد بله مدام باید ریشه گیری کنی ولی ریشه گیری خیلی اسونه خودت هم میتونی ولی ... پرکلاغی میکرد همسرتون؟جنس موهاش زبر و خشن نشد؟ ترس من همیشه از این بود ک یه روزی بشی غریبه ترین کسی که همه چیزشو میدونم...
نودل_تند مدیر استارتر عضویت: 1402/09/24 تعداد پست: 476 دوس ندارم من خیلی دوس دارم رنگ فانتزی😀 ترس من همیشه از این بود ک یه روزی بشی غریبه ترین کسی که همه چیزشو میدونم...