کوردیاا مدیر استارتر عضویت: 1398/07/30 تعداد پست: 318 عنوان بهترین جراح بینی گوشتی 215 بازدید | 51 پست خانمای گل بینیم خیلی بزرگه و گوشتیه میخام پیش یکی عمل کنم خوب دربیاد یه دکتر بهن گفت چون پره هاش زیاده زیاد تغییر نمیکنم شما دکتر خوب میشناسید بتونه بینی کوشتی رو عمل کنههزینه ش برام مهم نیس تو همانی ک دلم لک زده لبخندش را دیروز | 12:03 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
هلن1381 عضویت: 1403/09/09 تعداد پست: 20 من پیش یه دکتری عمل کردم از خودم استخونی بود ولی دماغای گنده یا گوشتی هم و خوب عمل میکنه قیمتشم خوبه
کوردیاا مدیر استارتر عضویت: 1398/07/30 تعداد پست: 318 منم فوق گوشتی بودرفتم پیش مهدی صباغیخیلی راضی ام تهرانه؟خدایی راضی بودی؟که ی عمل کردی تو همانی ک دلم لک زده لبخندش را
کوردیاا مدیر استارتر عضویت: 1398/07/30 تعداد پست: 318 من پیش یه دکتری عمل کردم از خودم استخونی بود ولی دماغای گنده یا گوشتی هم و خوب عمل میکنه قیمتشم خوبه اسمش چیه گلم تو همانی ک دلم لک زده لبخندش را
bahariiiip عضویت: 1403/01/31 تعداد پست: 2934 دکتر بینی گوشتی فقط قنواتی البته نمونه کاراشونو برو از نزدیک ببین میشه برای حاجترواییم یه صلوات بفرستی🌼💖 خواهرم و دختر خالم تعلیق شد اومده رو این اکانت نوبت اینه🙄 وای بحالت تعلیق شم هااااا
bahariiiip عضویت: 1403/01/31 تعداد پست: 2934 من پیش یه دکتری عمل کردم از خودم استخونی بود ولی دماغای گنده یا گوشتی هم و خوب عمل میکنه قیمتشم خوبه اسمش کیه میشه برای حاجترواییم یه صلوات بفرستی🌼💖 خواهرم و دختر خالم تعلیق شد اومده رو این اکانت نوبت اینه🙄 وای بحالت تعلیق شم هااااا
کوردیاا مدیر استارتر عضویت: 1398/07/30 تعداد پست: 318 دکتر بینی گوشتی فقط قنواتی البته نمونه کاراشونو برو از نزدیک ببین از اطرافتون میشناسی کسی اونجا عمل کرده باشه؟ تو همانی ک دلم لک زده لبخندش را
فرفری_جونم عضویت: 1403/06/13 تعداد پست: 2350 تهرانه؟خدایی راضی بودی؟که ی عمل کردی عزیزم من دوماهه عمل کردمتا الان خیلی راضی ام.ادم شریفی هم هستهرچی باشه رک و راست میگهمثلا اگ قرار باشه کوچیک نشه بهت میگه نمیشه فقط ایراداتو میگیرمقبلش راستشو میگه اینش خیلی خوبه تورو سننه؟
bahariiiip عضویت: 1403/01/31 تعداد پست: 2934 از اطرافتون میشناسی کسی اونجا عمل کرده باشه؟ پسر عمه دوستم عمل کرد گفت دماغش دماااغ بوداعالی شده چند بار هم پیجشو زدم نمونه کاراشو دیدم خوب بود میشه برای حاجترواییم یه صلوات بفرستی🌼💖 خواهرم و دختر خالم تعلیق شد اومده رو این اکانت نوبت اینه🙄 وای بحالت تعلیق شم هااااا
کوردیاا مدیر استارتر عضویت: 1398/07/30 تعداد پست: 318 خیلی قشنکه مبارکت باشه😍😍 تو همانی ک دلم لک زده لبخندش را
شاهدخت12 عضویت: 1402/07/30 تعداد پست: 2059 از بغل اکثرن اوکی ان منم بینیم از بغل عالی ولی رو به رو اونی ک میخاستم نشد
bahariiiip عضویت: 1403/01/31 تعداد پست: 2934 محمد تقی عظیمی تهران کی عمل کردی؟ جدیدا دوستام پیشش عمل کردن همه کج شدن میشه برای حاجترواییم یه صلوات بفرستی🌼💖 خواهرم و دختر خالم تعلیق شد اومده رو این اکانت نوبت اینه🙄 وای بحالت تعلیق شم هااااا