2777
2789
عنوان

شوهرم 😭😭😭😭😭

882 بازدید | 41 پست

همسرم مشکل ناباروری داره اسپرمش صفره دکتر باید نمونه برداری انجام بده که ان شاء الله خدا کنه اسپرم باشه آی وی اف کنم ولی اگر نباشه پیشنهاد جنین اهدایی میدن 

من اصلا نمیخام جنین اهدایی قبول کنم چون یه بنده خدایی رو میشناسم جنین اهدایی گرفتن خودشون زن و شوهر سفیدند و بچه سبزه چشم رنگی 

با اینکه با جان و دل عاشق همسرم هستم ولی نمیتونم بدون بچه زندگی کنم و شاید جدا شم 😭😭😭😭😭 اینارو دارم می‌نویسم با گریه ها شاید تویی ک به راحتی بچه دار شدی من و درک نکنی بگی بچه همه چیز نیس ولی از جایی به بعد تو زندگی فکر می‌کنی یه چیزی کمه و واقعا سخته بدون بچه زندگی کردن 

هر بار درد و دل کردم اینجا پیشنهاد دادن بچه بکیر از پرورشگاه من این راه هارو همرو روزی هزار بار بهش فکر کردم ولی نمیتونم 

دلم میسوزه به حال خودم و شوهرم دلم خیلی شکسته الان فقط تنها امیدم به همون نمونه برداری همسرمه که اسپرم باشه با جون و دل همه سختی های آی وی اف رو میپذیرم 

این زندگی بدون بچه هیچ معنایی نداره تا روزی که همسرم عمل کنه من روزی هزار بار میمیرم و زنده میشم 

کلی نذر کردم خدایا بشه تو که می‌دونی من چقدر عاشق بچه ام 😭😭😭

دلم میسوزه برای زندگیمون خدایااا

می‌دونم اکه بدون بچه زندگی کنم چند سال دیگه پشیمون میشم 

از شوهرم نمیتونم دل بکنم بدون اونم میمیرم بدون بچه هم نمیتونم 

کاش خدا راه درست و نشونم بده حداقل 

خب به فرض اسپرم شوهرت عالی بود ، اگه خودت نتونی بچه رو نگه داری چی؟؟؟مثل سقط مکرر و سایر مشکلات زمان بارداری 

اگه ریپلایی میزنم نظرمو میگم ، اگرم ریپلایی نمیکنم یعنی در حدی نیستی که جوابتو بدم ، پس خودتو خسته نکن 😂

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بزرگترین اشتباه زندگیت رو میکنی اگه جدا شی

یه روز پشیمون میشی که دل یکی رو ایجور شکوندی

اگه تو بودی که مشکل داشت و شوهرت جدا میشد میومدی تاپیک میزدی لعنت بر مرد بی وفا😂

کاربری مال ۲ نفره🦥

عزیزم چرا بچه از پرورشگاه نگیرین خیلی ها دورو برمون گرفتن خیلی هم خوب دارن زندگیشونو میکنن بنظرم نباید زوری از خدا چیزی رو بخای که به صلاحت نیس دختر خالم بعد ۱۳ سال با دارو و درمان بچه دار شد بچه پوکی استخوان داره از نوزادی تا دست میزنن بهش استخوناش میشکنه 

🌼بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه 🌼

فقط اونجا که گفتی زن و شوهر پوستشون سفید و بچه سبزه!!! یه پدر مادر هیچوقت به این چیزا فکر نمیکنن.. مهم جگرگوششونه. که سلامت باشه... به هرحال انشالله خدا کمکت کنه. 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻

مینویسم و امضا میکنم پشیمون میشی که زندگی قشنگتو واسه موجودی از بین بردی که پس فردا پیر شی میندازتت خانه سالمندان و به خاطر همسرش تو رو تو خونه رات نمیده

کاربری مال ۲ نفره🦥

منم همسرم اسپرمش ضعیفه و 2 سال و نیمه اقدامیم ولی بچه دار نشدیم عاشق همدیکه ایم و بدون همدیگه یه لحظه دووم نمیاریم، حتی یکبار به جدایی فکر نکردم تا بحال بااینکه عاشق بچه ام ومیمیرم برا بچه ولی هیچوقت این فکر از سرم نگذشته، انشالله که خدا بهتون بچه سالم و صالح عطا کنه ولی نمیتونم بپذیرم که عاشق همسرتی ولی حاضری بخاطر بچه ارش جدا بشی

دلم میخواد منم مادربشم❤ یه دل سیر نگات کنم❤ یه دل سیر بغلت کنم❤ عطر تنت رو عمیق بو بکشم مادر❤کاش خدا منو لایق تو میدونست❤بخدا که بهترین مادر دنیا میشم واست ❤ تو بیا فقط جان مادر تو فقط بیا.......

ببین منم به سختی باردار شدم و در حسرت بچه سالها سوختم پس درکت میکنم.  اشتباه محضه بخاطر بچه جدا بشی وقتی همسرت خوبه و دوسش داری....  تو میدونی خودت هییییچ مشکلی نداری و راحت بچه دار میشی و میمونه؟  من مشکل باردارشدن نداشتم ولی مشکل سقط مکرر داشتم و بارها ناامید شدم.  همسرت حتی یه بار نگفت مشکل توئه....  فکر میکنی یه همچین همسری که الان داری بازم گیرت میاد.  بعدی یه مشکل باروری نداره ولی میتونه پدر خوبی باشه

ببین گلم من زمانی که شوهرم اومد خواستگاریم گفت بچه دار نمیشه ولی من چون خیلی دوستش داشتم گفت همه چیز بچه نیست چون تورو دوست دارم قبول کردم واقعا دوستش دارم همسرم من از خودم از حس مادر بودن گدشته اما خدا نزاشت بعد یک سال باردار شدم که خانوادش خیلی تعجب کردن الانم ۳ تا دارم اینو نگو  که بخاطر بچه همسرت رها میکنی 

الهی بگردم انشالله بحق این شب و روزای عزیز خدا دامنت رو سبز کنه من فقط میدونم‌یکی از اقواممون سه بار ای وی اف کرد با کلی هزینه اما‌ چون خانومه مشکل داشت هر سه بار نتونست رو نگه داره .اما یکی از همسایه هامون اسپرم آقا صفر بود خانومش ای وی اف کرد اسپرم اهدایی الان اخراشه نزدیک زایمانشه...عزیزم سختش نگیر اگه میخای طعم مادر شدن رو بچشی به تخمک اهدایی راضی شو لازم نیس به هیچ احدی بگی حتی خانواده هاتون فقط تو و شوهرت بدونین بسه البته من جای تو بودم شوهرمم نمیذاشتم بفهمه 

نی نی یار خواهش میکنم تووخدا قسمت میدم تعلیقم نکن من نمیدونم چیا تو نی نی سایت ممنوعه اگه خطایی کردم یک هشدار بده دیگه هیچوقت اونکارو نمیکنم من از سال ۹۵ توسایت بودم ولی هی تعلیق شدم سرچیزای الکی.تاریخ تولدمم الکی زدم