2777
2789

بستگی به شرایطت و میزان پشیمونی اون طرف داره 

گاهی اوقات درامدی نداری 

بچه داری و کسی نیست حمایتت کنه و برگشتن خونه پدرت بدتر از زندگی الانت هست 

و اینکه حتما باید طرف مقابل هم پشیمون باشه و یه جوری جبران کنه

در حد چت و فضولی بود بخشیدم 

ولی مجبورا

از درون نابود شدم

طلاق میگرفتم هم باز حالم خوب نبود 

الان بهترم ولی خیلی پخته تر شدم هرچیزی فوری ذهنمو بهم نمیریزه

برای شفای پسرم یه صلوات میفرستی💔                                                      حال خوبت آرزومه پسر قشنگم                                        قلبِ مادر میدونم یه روز خوب میشی🌿                                                                                                                                              به چشمهایم زل زد و گفت باهم درستش میکنیم!،  چه لذتی داشت همین باهم‌؛ حتی اگر باهم هیچ چیزی درست نشود                                                                                                                     ✨سختترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خیانت بزرگترین اشتباهه و کسی که خیانت میکنه به خودش بیشتر از طرف مقابل آسیب میرسونه .من خودم ۳سال پیش در حد چت به با ارزش ترین آدم زندگیم خیانت کردم از رو نفهمی .اعتمادش بهم از دست رفت نشد درست شه و از دست دادمش .الان من موندم و حس تنفر از خودم .البته اون کارو هم نمیکردم تهش جدایی بود ولی خب خیلی سرزنش شدم بخاطرش

همین الانشم شاید شده و فقط شما متوجه نشدین اگرم یه روز دیدین بنا رو بر این نگذارین که حتما اولی هس

تا وقتی ندیدم نمیتونم بگم هست و اگه ببینم اونوقت با اطمینان جدا میشم

زنده باشی قشنگم ممنون بیادم بودی🤩❤

من همیشه بیادتونم چون شما و نهال بلا خواهرتون همیشه پررنگ بودین و یه جورایی چندین ساله دنبالتون میکنم از وقتی ک نی نی سایت عضو نبودم به حالت خاموش دنبالتون میکردم 

سلام منو به نهال برسون❤

خواننده خاموش  از سال ۹۰🥰

ولی مثل قبل دوستش ندارم 💔

برای شفای پسرم یه صلوات میفرستی💔                                                      حال خوبت آرزومه پسر قشنگم                                        قلبِ مادر میدونم یه روز خوب میشی🌿                                                                                                                                              به چشمهایم زل زد و گفت باهم درستش میکنیم!،  چه لذتی داشت همین باهم‌؛ حتی اگر باهم هیچ چیزی درست نشود                                                                                                                     ✨سختترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی
من همیشه بیادتونم چون شما و نهال بلا خواهرتون همیشه پررنگ بودین و یه جورایی چندین ساله دنبالتون میکن ...

عزیزدلمی شما خوشگلم سلامت باشی چشم❤❤❤

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 
در حد چتم اون طرف پا نداده وگرنه جنسیش میکردن عزیزم

نه

منتظرن پا بده

همه جنسیا از چت شروع شدن

یه کاره که نمیرن با هم برنامه کنن

اول چت بعد کافه بعد دیت خونه بعد ..

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
منم نمیتونم ببخشم اما راه جدایی هم ندارم (سه تا دختر دارم)اما دلم باهاش صاف نیست مثل فبل دوستش ندارم ...

حالا که قصد جدایی نداری به روش نیار که فهمیدی دوباره خیانت میکنه ، بزار فکر کنه، فکر میکنی همون یه بار بوده و بخشیدی

تا میتونی به هر بهانه ای ازش پول بگیر و پس انداز کن و خرج خودت کن 

مراقب بیماریهای مقاربتی باش و با روانشناس مشورت کن

به هیچ وجه، خیانت قابل بخشش نیست 

فانوس آرزوهایم همیشه روشن است و اینگونه است که من میمانم و خدایی که بودنش حال دلم را خوب می کند ❤😊😉خدایا شکرت که منو لایق مادر شدن دونستی 😍 خوشبحالم چون 😌یکیو دارم که خیلی دوستش دارم ❤ یکیو دارم که همیشه باهام باشه 🙃😍 یکیو دارم که میتونم بهش تکیه کنم 🤗😊😘 همه زندگیمــی👈❤Reza❤
تا وقتی ندیدم نمیتونم بگم هست و اگه ببینم اونوقت با اطمینان جدا میشم

یعنی تا حالا ندیدین .امیدوارم هیچ وقت نبینین

حالا چی شد همچین چیزی بذهنتون رسید 

کرشمه ی تو شرابی به عاشقان پیمود                               که عشق بی خبر افتاد و عقل بی علم شد