2777
2789
عنوان

لیپوماتیک

26 بازدید | 6 پست

سلام دوستان من يك هفتس كه عمل ليپو انجام دادم با ٦٥ كيلو وزن ، شب قبل عملم سرچ ميكردم و اصلا نكات و راهنمايي مناسبي وجود نداشت خواستم تجربيات خودم رو بهتون بگم ، اول از همه اينكه اين عمل درد نداره و دردش مثل كوفتگي ميمونه مثل اين ميمونه كه شما رفتي باشگاهو تمرين كردي ! و اينكه من به دستور پزشكم ٤ ساعت بعد عملم بلند شدم و شروع ب راه رفتن كردم كه خونابه ازتون مياد و كاملا طبيعيه چيزي كه درباره اين عمل مهمه كه حتمنه حتمن بايد زياد راه بريد و خيلي نخوابيد چون بدنتون خشك ميشه و خودتون اذيت ميشيد و دردتون ميگيره من خودم روز سوم از جام بلند شدم و يه نكته اينكه مايعات خيلييييي مصرف كنين و نشونه ضعف و سرگيجه ام كاملا طبيعيه و تا مدتي ورم دارين و از همون اول فرم بدنتونو قضاوت نكنين بعدش رفته رفته ميبينيد كه چقدر خفن ميشيد😍 در كل عمليه كه فقط ٣_٤ روز براتون كلافه كنندس اما اگر راه بريد خيلي حالتون بهتر ميشه 

عمل پیکر تراشی دیگه چطور میکی درد داره درحد کوفتگی فقط عجیبه

درد نداره منظورم یودم

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید