2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مگه باز نشد با عکس رنگی

نه باز نمیشه ،نمیدونم چطور بعضیا میگن باز میشه 

بازم بشه باز برمیگرده متاسفانه 

با یه روش دیگه باز میشه میگن ، اسمش دقیق یادم نیست لاپارسکوپیه یا یه چیز دیگه 

خیلی ناراحتم نکنه از دست بره لوله م 😐🤦🏻 

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

نه باز نمیشه ،نمیدونم چطور بعضیا میگن باز میشه بازم بشه باز برمیگرده متاسفانه با یه روش دیگه باز میش ...

ن عزیزم انشالله ک اینطور نیست 

کدوم شهری؟مشکلت چیه در کل و چن سال نازایی  داری

ن عزیزم انشالله ک اینطور نیست کدوم شهری؟مشکلت چیه در کل و چن سال نازایی داری

جنوبم 

مشکل والله چندتاهست 😁

کم تحرکی همسر ک تازه متوجهش شدیم بعد ۳ و نیم سال ازدواج..

تنبلی خفیف تخمدان خودم که شانسم برای بارداری طبیعی ۱ ماه درمیونه .. مثلا من فولیکول خوب داشتم تو تخمدان چپ ولی چ فایده لوله چپم بسته بود و اقدامم میکردم فایده ای نداشت..

پرولاکتینم بالا بود با قرص اومد پایین

Fsh م بالاست از ۱۴ اومد رو ۱۰ باید بیاد زیر ۱۰ 

در اخر چون چندقلو میخوام چندساله ای وی اف میکنم ان شاءالله دی ماه .. این ماه متاسفانه از دستم رفت روز بدی پریود شدم زودتر از موعدی ک منتظر بودم و مرکز هم تعطیله و ... 

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

جنوبم مشکل والله چندتاهست 😁کم تحرکی همسر ک تازه متوجهش شدیم بعد ۳ و نیم سال ازدواج..تنبلی خفیف تخمد ...

اخی عزیز دلم ،،بگردم 

ناراحت نباش خوب فقط اینو بدون ک خدا هر موقع ک صلاح بدونه بهت بچه میده به خدا اعتماد کن منم ۷ساله نازایی دارم و مشکلمم ذخیره تخمدان پایین و اندومتریوزه البته ی پلیپم دارم من دعا ک میکنم میگم اگه ب صلاحم هست بده رحمم رتوفلکسه یعنی وارونه

اخی عزیز دلم ،،بگردم ناراحت نباش خوب فقط اینو بدون ک خدا هر موقع ک صلاح بدونه بهت بچه میده به خدا اع ...

تو عکس رنگی مشخص شد برعکسه؟ نشنیده بودم 

ان شاءالله به حق همین روزا خدا بهتون نی نی های سالم و صالحی بده .. 💗💗💗😍😍😍😍😍

تو عکس رنگی مشخص شد برعکسه؟ نشنیده بودم ان شاءالله به حق همین روزا خدا بهتون نی نی های سالم و صالحی ...

قزبونت عزیزم همچنین برای خودت 🥰🥰🥰🥰آره تو عکس رنگی مشخص شد والا خودمم تا حالا نشنیده بودم ولی میگن ک رحم عادی سرش سمت جلو هست ولی رحم رتوفکس سمت عقب هست یعنی رحم عادی سرش سمت مثانه هست ولی رتوفکس سمت ستون فقرات اینجوری ک من شنیدم 

اخی عزیز دلم ،،بگردم ناراحت نباش خوب فقط اینو بدون ک خدا هر موقع ک صلاح بدونه بهت بچه میده به خدا اع ...

اگر درمان فیبروم یا پولیپ رحم رو خواستید من میفرستم براتون

تو دوره درمان بیماری ها شرکت کردم اینم جزوش هست .. 

با راهکار طب اسلامی درمان میشه ب امیدخدا 

اگر درمان فیبروم یا پولیپ رحم رو خواستید من میفرستم براتونتو دوره درمان بیماری ها شرکت کردم اینم جزو ...

قربونت عزیزم بفرس برام دکترم گفت ک اگه این ماه حامله نشدی ماه بعد بیا پلیپت بردار گفت با توجه ب ذخیره تخمدان پایین باید وقتو هدر ندی واسم بفرس عزیزم

قزبونت عزیزم همچنین برای خودت 🥰🥰🥰🥰آره تو عکس رنگی مشخص شد والا خودمم تا حالا نشنیده بودم ولی میگ ...

عکسشو دیدم یکمم درموردش خوندم.. نوشته بود برا بارداری مشکل ایجاد نمیکنه خداروشکر 

قربونت عزیزم بفرس برام دکترم گفت ک اگه این ماه حامله نشدی ماه بعد بیا پلیپت بردار گفت با توجه ب ذخیر ...

درمان بیماری #فیبروم_رحم و #پولیپ_رحم

مواردی که موجب ایجاد فیبروم رحم میشن:

🔴 مصرف غذاهای مونده و فست فودی و پیتزا و نوشابه، کافئین زیاد و ماکارونی و تخم مرغ و کوکو و کیک خامه ای و روغن جامد.

☢️ نکته بعدی: اگه اندازه فیبروم بیشتر از 20 میلیمتر باشه نیاز به عمل جراحی داره و ناچاره باید عمل کرد.

اما اگه اندازه اون کمتر از 20 میلیمتر باشه با داروهای طب اسلامی درمان میشه.

❇️ خب بریم سراغ درمان #فیبروم_رحم:

1ـ هر شش ساعت، یک قاشق چای‌خوری سیاه‌دانه با عسل اسطوخودوس بخورد،

2ـ ساعت شش صبح: یک استکان دمکردۀ گل اسطوخودوس با عسل میل شود.

3ـ ساعت 12 ظهر: خوردن پرتقال شیرین با آناناس. 4ـ ساعت 6 بعد از ظهر: یک استکان دمکردۀ أفتیمون (Dodder) با عسل استوخدوس میل شود،

5ـ ساعت 12 شب: خوردن هُلو با مارلاد آن (برگۀ آن= قِیسی).

6ـ یک استکان از جوشاندۀ سیاه‌دانه با پوست میوۀ پرتقال (قسمت سفید داخلیِ پوست پرتقال) بنوشد،

🔶 مصرف مخلوط سیاه‌دانه+ عسل+ آب پرتقال طبیعی، در صبح ناشتا و سَرِ شب، نیز مفید است،

🔹 هر 8 ساعت دو عدد میوۀ شاه بلوط بخورد.