2777
2789
عنوان

ازدواج

125 بازدید | 14 پست

کسی هست یا خانمی رو میشناسین که تونسته باشه با سردی و بی محبتی شوهرش کنار بیاد؟

این مشکل چقدر مهمه؟

وقتی بقیه چیزا درسته آیا این موضوع اونقدر مهم هست که آدم جدا بشه؟

به نظر من کسی که با این موضوع کنار بیاد از سر اجباره نه رضایت قلبی طرف، خداییش خیلی سخته آدم نابود میشه

فانوس آرزوهایم همیشه روشن است و اینگونه است که من میمانم و خدایی که بودنش حال دلم را خوب می کند ❤😊😉خدایا شکرت که منو لایق مادر شدن دونستی 😍 خوشبحالم چون 😌یکیو دارم که خیلی دوستش دارم ❤ یکیو دارم که همیشه باهام باشه 🙃😍 یکیو دارم که میتونم بهش تکیه کنم 🤗😊😘 همه زندگیمــی👈❤Reza❤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بنظر من اکثر خانوما با این مساله دارن زندگی میکنن، مگه چند درصد رابطه ها از روی عشق هست؟ ۷۰ درصد بخاطر پول و امکانات و معیارای مادی ازدواج میکنن و کم توجهی همسر هم تحمل میکنن، تعداد کمی دنبال علاقه واقعی بدون مادیات هستن 

اگه آدمی هستی که خیلی احساسی هستی و با این شرایط فکر میکنی افسردگی میگیری و …. ادامه ندادن بهتره

ولی اگه آدمی هستی که پول و مادیات و موقعیت برات مهمه و میتونی سردی احساسی رو تحمل کنی بشین از زندگیت لذت ببر، بستگی به الویت های خودت داره، و اینکه هیچ تضمینی نیست که از این جدا بشی و توی کسی دیگه عشق رو پیدا کنی

بنظر من اکثر خانوما با این مساله دارن زندگی میکنن، مگه چند درصد رابطه ها از روی عشق هست؟ ۷۰ درصد بخا ...

همسرم‌ از نظر مادی و امکانات تکمیله‌ ولی اصلا نگاه جنسی به من نداره انگار مث دوتا دوستیم

اگه آدمی هستی که خیلی احساسی هستی و با این شرایط فکر میکنی افسردگی میگیری و …. ادامه ندادن بهترهولی ...

من آدم احساساتی ام و این مسئله برام مهمه ولی خب نمیتونم تصمیم بگیرم چون چیزای دیگش خوبه 

همسرم‌ از نظر مادی و امکانات تکمیله‌ ولی اصلا نگاه جنسی به من نداره انگار مث دوتا دوستیم

خوب ببین مشکل جنسی داره درمانش کن، یا اگه با تو‌ میل جنسی نداره باهاش حرف بزن یا مشاوره سکستراپیست برید ببین چه چیزایی از رابطه انتظار داره، باهم به توافق برسید، یا ظاهر یا رفتار جنسی یا هر چیزی که روی میل اون تاثیر میذاره

من آدم احساساتی ام و این مسئله برام مهمه ولی خب نمیتونم تصمیم بگیرم چون چیزای دیگش خوبه

بمون ‌‌درستش کن ، اکثر آدمایی که جدا شدن هیچوقت آدم ایده ال دیگه ای پیدا نکردن

بمون ‌‌درستش کن ، اکثر آدمایی که جدا شدن هیچوقت آدم ایده ال دیگه ای پیدا نکردن

مشکل اینجاست از بعضی پسرا خوشش میاد. خودش میگه کشش جنسی نداره ولی کشش عاطفی داره دوس داره یه مرد بهش محبت کنه

مشکل اینجاست از بعضی پسرا خوشش میاد. خودش میگه کشش جنسی نداره ولی کشش عاطفی داره دوس داره یه مرد بهش ...

خوب پس مشکل از خودشه، گرایش جنس موافق داره، قابل حل نیست بنظرم ، حتما مشاوره برو بعد تصمیم بگیر چیکار کنی

چون میخوان جا بندازن تو جامعه، ولی تو خودتو قربانی این قضیه نکن،وقتی ذات طرف اینجوریه قابل تغییر نیس ...

همسرم میگه حس جنسی نداشتم بهت هنوزم ندارم فقط حس عاطفی دارم.

ممکنه در ادامه حس جنسی بوجود نیاد؟