2777
2789
عنوان

با عشق ازدواج کردین

81 بازدید | 12 پست

سلام 

اونایی که دختر و پسر با هم آشنا شدن یعنی غیر سنتی بوده ازدواجشون الان راضی هستین ؟

اون آقا پسر عوض نشده ؟یعنی همون دوست داشتن های دوران دوستی تو ازدواجتون هم هنوز هست ؟

اگه جواب بدین خیلی دعاتون میکنم 🌺

بله 

6سال دوست بودیم 

راضی هستیم و همه چیز خوبه 

تغییری تو رفتارمون نیست 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است...     (کاربر واحد پشتیبانی)

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بله 6سال دوست بودیم راضی هستیم و همه چیز خوبه تغییری تو رفتارمون نیست

چه خوب 🥺

من فقط مشکل مالیش اذیتم می‌کنه همه چیش اوکیه از وضع مالیش میترسم دو تامون هم سی سالمونه گفتم با هم میسازیم ولی خب نه ماشین داره نه خونه و نه پس انداز منم که فقط حقوقم ماهی هفت هست و هیچی ندارم 

طرفت اک خوب باشه تو زندگی خوب تر میشه بهترین میشه ، ولی کسی ک بد اخلاق بد رفتار بدتر میشهه

من فقط مشکل مالیش اذیتم می‌کنه همه چیش اوکیه از وضع مالیش میترسم دو تامون هم سی سالمونه گفتم با هم میسازیم ولی خب نه ماشین داره نه خونه و نه پس انداز منم که فقط حقوقم ماهی هفت هست و هیچی ندارم 

بله راضیم و دوست داشتنمون هم هنوز بینمون هست.

چه خوب 🥺

چه خوب 🥺من فقط مشکل مالیش اذیتم می‌کنه همه چیش اوکیه از وضع مالیش میترسم دو تامون هم سی سالمونه گفت ...

بخش مالی هم مهمه عزیزم 

تلاشگر هست؟

اگر میتونی قبول کنی که باید مخصوصا اوایل با کم و زیاد شدن رفاه زندگی پیش بری خودتم بسیار همراه بشی برو جلو 

اما بدون اسون نمیگذره.

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است...     (کاربر واحد پشتیبانی)
بخش مالی هم مهمه عزیزم تلاشگر هست؟اگر میتونی قبول کنی که باید مخصوصا اوایل با کم و زیاد شدن رفاه زند ...

فقط یکم خونوادش سوء استفاده گرن مدام حقوقش رو ازش میگیرن به بهونه خونه ساختن و گوشی خریدن و....

میگه که عوض میشم ولی چه میدونم

فقط یکم خونوادش سوء استفاده گرن مدام حقوقش رو ازش میگیرن به بهونه خونه ساختن و گوشی خریدن و....میگه ...

عوض میشم فلان نه 

اگر بهت ثابت کرد که عوض شده اوکیه 

نکرد،زود اعتماد نکن