2777
2789
عنوان

خدایی با وام ازدواج چجوری میشه جهیزیه خرید

| مشاهده متن کامل بحث + 25114 بازدید | 702 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه مثلا جهیزیه و خرج عروسی خانواده دختر بدن که عالیه و خرج زندگی هم با پسر این باید باب باشه

داداش بنظرتون دیگه چرا دخترشونو ب منو شما بدن😂😂😂

آقا هستم...پرورده کوردم ایلام خاکمه خاکی گیشت کوردان دلی پاکمه...

بحث معامله نیست ولی خب خیلی اشتباه هست همه چی با پسر باشه زندگی مشترک هست دیگه

منم دقیقا حرفم همینه 

«روانشناس » سوالی داشتید درخواست بدید یا تگم کنید... هر سوالی پاسخ داده نمی‌شود ! ...  تنها افرادی که رنج نمی کشند و ناراحت نمی شوند مرده ها هستند بنابراین ما هنوز زنده ایم!☘️

یعنی سیصد ملیون کمه واسه جهیزیه 😐خیلی پولدارید؟خب یکم ساده تر بگیرید اینقدر سخت نگیرید .اگه عشق باشه با اجاق گاز دو میلیونی و یخچال دوازده میلیونی و قالی دوازده میلیونی و یه سری وسایل که جمعا هفتاد ملیون بشن نهایش میشه یه زندگی خوب داشت .مگه حتما واجبه اشرافی زندگی کنیم؟

نه بابا چخبره اگه شما دخترا تا الان همکاری میکردین و پرتوقع نبودین الان هیچکس مجرد نبود

مجبورم کردی با ادبیات بدی باهات حرف بزنم 

میشه زر مفت نزنی؟ من روزی که اومدن خواستگاریم بابام گفت من تا حالا دختر شوهر ندادم بلد نیستم هرچی خودتون میدونید مهریه ام رو ۴۰ تا بستن عروسی نگرفتن یه دونه شو.رت ندادن به پسرشون راهی خونه بختش کردن آخر سر هم گفتم نه چک زدیم نه چونه عروس اومد تو خونه الهی لال بمیرن همه شون به حق همین شب عزیز 

من یه دختر ۲۴ ساله ام که ۴ ساله مزدوج شدم دارم با قدرت تمام به سمت هدف هام میرم🥰 امیدوارم خدا همیشه پشتم باشه. خوشحالم که تو این سایت کلی دوست خوب دارم