2777
2789
عنوان

باطری ماشینمو دزد برده

146 بازدید | 16 پست

ظهر اومدم برم جایی دیدم استارت نمیخوره دیدم در کاپوتو  باز کردن باطریش رو بردن خدا لعنت کنه دزد رو منکه راضی نیستم ۳ _ ۴ ملیون جمع کرده بودم  یکم برا خودم خرید کنم لباسی کفشی ... حالا باید بدم باطری ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ناشی بوده وگر نه کامپیوتر ماشینم میبرد

اون خیلی گرونتر از باتریه

وقتی که خداوند در دلهای شکسته جای دارد چرا به دستان کسی که بارها دلم را 💔 بوسه نزنم... ♥ ❌آقایون محترم درخواست دوستی ندهید❌ سعی کنید تــکــپــر باشید مِثِ من🌹 

خاک تو سرشون، الان انقدر همه چی گرن شده که دزدا به هیچی رحم نمیکنن واقعا این دیگه نمیشه گفت دزده ندا ...

بخدا یه پراید دارم گاهی میرم اسنپ سرویس مدرسه از خوابم میزنم ....واقعا از زن دزدین حرامه 

چه جالب گفتی من که راضی نیستم انگار بقیه که مالشونو دزد می‌بره همه راضین😂ناراحت نشیا آخه جالب گفتی

آخه قبلا ها چیزی گم میکردم میگفتم تو دلم هر کی پیدا کرد راضی ام ولی اینو واقعا راضی نیستم چون به نامردی برده 

بخدا یه پراید دارم گاهی میرم اسنپ سرویس مدرسه از خوابم میزنم ....واقعا از زن دزدین حرامه

میدونم چقدر حس بد داری الان 

انشالا خیر باشه، سر راهت و جبران بشه برات 

الان فک کنم ی باطری دو تومن در میاد 

میدونم چقدر حس بد داری الان انشالا خیر باشه، سر راهت و جبران بشه برات الان فک کنم ی باطری دو تومن در ...

۲۵۰۰ باطری کهنه رو هم باید تحویل بدی چون من ندارم همون نزدیک ۳ تومن در میاد