2777
2789
عنوان

خوابی که دیشب دیدم

164 بازدید | 8 پست

خواب دیدم منو خواهرم و‌‌ دوتا عمه هام میخوایم بریم کربلا 

خواستم از خونه بزنیم ببرون که بارون شدیدی زد ولی بارونه خیلی قشنگ الان که دارم مینویسم تصورش میکنم قطرات بارون خیلی قشنگ میومد پایین 

بعد گفتن امروز نمیریم فردا میریم کربلا 

بارون که تموم شد اسمون خیلی خوشرنگ شد و ابرهای خوشه‌ای تو اسمون بود من محو آسمون شدم گفتم چه آسمون قشنگی شد 

بعد که رفتیم‌کربلا یکی داشت میومد از کربلا اومده بود یه برگه داد دستم توش یه شعر درمورد دلتنگی برا امام حسین نوشته بود و بیدار شدم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خواب قشنگی بود خیره بارون به وقت خودش عالیهالحمدالله

الحمدلله 

عمم میگه این بارون نشانه سختی و مشکله و صاف شدن هوا و آسمون قشنگ اسانیه همون آیه ی ان مع العسر یسرا 

مشکل خیلی بزرگی دارم برام دعا کن 🥺

الحمدلله عمم میگه این بارون نشانه سختی و مشکله و صاف شدن هوا و آسمون قشنگ اسانیه همون آیه ی ان مع ال ...

نه عزیزم بارون اونم تو پاییز ینی خیر و برکته که براتون نازل میشه مخصوصا این که قطره های باران زیبا بودن

اسمون زیبا هم ارامش فراوان

ان ا الله کربلا نصیبتون بشه

ده تا ایت الکرسی بخون عالیه همین الان صدقه هم بزار کنار چشم بد ازتون دور باشه

الحمدلله عمم میگه این بارون نشانه سختی و مشکله و صاف شدن هوا و آسمون قشنگ اسانیه همون آیه ی ان مع ال ...

به امام حسین علیه السّلام متوسّل بشی حاجتت برآورد بخیر میشه ان شاءالله.ختم حدیث کساء رو هم پیشنهاد می کنم.

درست میشه.نگران نباش.

دختر آنا تومیریس هستم ♥️ ملکه ای که کوروش خونخوار رو با افتخار سر برید.

نه عزیزم بارون اونم تو پاییز ینی خیر و برکته که براتون نازل میشه مخصوصا این که قطره های باران زیبا ب ...

الهی آمین 

من تقریبا د هفته کربلا بودم ولی عاشقشم ارزوم اینه اونجا بمیرم خاکم کنن 

خیلی ممنونم ازت