2777
2789
عنوان

افسردگی بارداری

106 بازدید | 30 پست

خانم ها که این حس تجربه کردین کمک کنید لطفا من بارداری اولمه ان تی که احتمال دختر داد شوهرم گفت اگه پسر میشد بیشتر خوش حال میشدم انومالی هم که قطعی دختر شد شوهرم خوشحاله ولی حرفش به دلم مونده حتی انکار میکنه میگه نگفتم یا میگه برای دومی دکتر میریم نمیتونم با جنینم ارتباط بگیرم از به دنیا اوردنش میترسم یا فکر میکنم کاش جنسیتش پسر میشد برای دومی استرس نداشتم یا هنوز امید دارم به سونو بعدی یا هنوز شک دارم به خرید سیسمونی

حس می کنم افسردگی گرفتم از غم و خودخوری یه حرف ساده خیلی به دلم میمونه فراموشم نمیشه اصلا

میشه برامنم دعاکنید باردارنباشم چن روزه عقب انداختم ازاسترس قلبم دردمیکنه توروخدا دعاکنید باردارنباشم💔🥲

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هورمونات جابجا میشه طبیعیه حالا منم برایivf هورمون بهم میدادن بزنن فقط دلم میخواست ی بالش بذارم صب ت ...

میشه پروسه ivfبرام بگی 

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

سالم باشه جنسیتش مهم نیست اتفاقا دخترا بابایی میشن ما سه تا خواهریم برادر نداشتیم بخدا بابام عاشقانه دوستمون داشت می‌گفت یه تار مو شمارو به هزارتا پسر نمیدم ...منم باردارم بچه اولم دختره اینم آنومالی احتمال دختر داد به شوهرم گفتم ناراحت میشی اگه دختر بشه گفت از خدامه چندتا دختر داشته باشم دختر نعمت خونه اس...کسی که دختر نداره ازش بپرس...حس بد رو از خودت دور کن ...قدمش مبارک باشه 

تولد دخترم  هستی بزرگترین معجزه زندگیم بود،خدایا شکرت که منم بالاخره مامان شدم 😍خدا جونم هزار بار شکرت که دوباره دارم مادر میشم ۵شهریور آزمایش بتام مثبت شد🥰
اخه چیکار کنم شوهرم اصلا اگاه نیست که کمک کنه

دقیقا همینه منکه شوهرم کمکم که نکرد همه بلاییم سرم اورد بدترین روزارو گذروندم بچمم ناخواسته بود... الانم حس میکنم اون روزا میخواد تکرار شه توروخدادعاکن پریود شم حامله نباشم😭💔

ناراحت نشی عزیزم

اما خودت از همسرت بیشتر امید داشتی پسر باشه 

وگرنه همه که گفتن چرا دختر ؟

مهر مادری اجازه نمی‌داد ناراحت بشی و تازه دلت براش می‌سوخت 

الان که اینطور شدی 

یعنی خودت بیشتر دلت میخواست پسر باشه 

.

.

هنوز اینو دنیا نیاوردی فکر دومی هستی 

یعنی این طفل معصوم رو داخل آدم هم حساب نکردی 

آدم بی منطقی نیستم و همیشه میگم هر کسی حق داره یه جنسیت خواص رو دلش بخواد 

اما نه تا این حد که بچه اول باشه و انقد افسرده بشه آدم 

اگر دوتا داشتی و می‌رفتی برا سومی و اون چیزی نمیشد که دلت خواسته هم کمی میشد بهت حق داد....

خیلی بی انصافید

هورمونات جابجا میشه طبیعیه حالا منم برایivf هورمون بهم میدادن بزنن فقط دلم میخواست ی بالش بذارم صب ت ...

باور کن فکرم به ای وی اف تعیین جنسیت هم رفت دلم میخواد نی نیم خوشبخت بشه دوست ندارم نگاه جنسیتی داشته باشن 

شما تعیین جنسیت کردی ؟ سخته ؟ 

ناراحت نشی عزیزماما خودت از همسرت بیشتر امید داشتی پسر باشه وگرنه همه که گفتن چرا دختر ؟مهر مادری اج ...

اینجورنگو ناخودآگاه آدم میشکنه افسردگی بارداری الکی نیس داغونت میکنه من کشیدم هرحرفی روت تاثیر میذاره من همه این روزارو گذروندم 

میشه پروسه ivfبرام بگی

روز اول تا سه پریودی میری برا سونو 

معمولا چنتا امگول بهت میدن از من hmg سینال اف بود اونا رو میزنی مجددا مگن کی بیا سونو اگه لازم باشه بازم بهت امپول میدن و دوباره میری سونو دکتر بهت میگه کی باید بیای برای تخمک کشی ک قبل تخم کشی امگول ستروتاید میزنی و آزمایش میری خودت وهمسرت 

دوشب قبل تخمک کشی hcg میزنی ک دقیق باید سرساعت بزنی وخیلی مهمه 

روز قبل تخمک کشی میری تشکیل پرونده تو بیمارستان 

صب زود  میری بیمارستان ناشتا تخمک کشی میشی همسرتان نمونه اسپرم میده

بعدش بهت میگن کی بیای ک ببینی جنینات چندتا تشکیل شدن 

ی سونو هم باید بری ک هایپر نشی 

معمولا دومین پریودی میری برا انتقال ک اونم بازم سونو داره دوباره باید روز اول تا سوم پرودی بری و اواسط سیکل تقریبا انتقال میدی 

روز اول تا سه پریودی میری برا سونو معمولا چنتا امگول بهت میدن از من hmg سینال اف بود اونا رو میزنی م ...

بعدخودتون چن قلومیگین جنسیتم خودتون تعیین میکنین؟؟ 

باور کن فکرم به ای وی اف تعیین جنسیت هم رفت دلم میخواد نی نیم خوشبخت بشه دوست ندارم نگاه جنسیتی داشت ...

ببخشید اینجوری میگم مگه عقلت کمه ک برا تعیین جنسیت بری ivf 

من مشکل داشتم ک رفتم آنقدر پروسه  سختیه ک من اصلا به هیچ کسی توصیه نمیکنم برا تعیین جنسیت بره 

اینجورنگو ناخودآگاه آدم میشکنه افسردگی بارداری الکی نیس داغونت میکنه من کشیدم هرحرفی روت تاثیر میذار ...

منم باردار بودم 

منم افسردگی رو داشتم 

چون دست تنها بودم

چون هیشکی اهمیت نمی‌داد به بارداریم 

حق هم میدم کسی جنسی رو‌ دلش بخواد 

به هر حال آدمیزاد 

اما اینکه دیگه چون دختر آدم افسرده بشه 

واقعا درست نیست 

انسان ،سالم الحمدالله، هدیه ای از طرف خدا 

اینها همه جای شکر داره