2777
2789

ازبی کسی ندونستم به کجاپناه ببرم احساس میکنم هیچ کس ازم خوشش نمیادمیدونی ازچی بیشترمیسوزم غریبه هابهترن من همیشه ازقوم وخیش ضربه خوردم توجمع همش خاروخفیفم میکنم فرض کن یه مهمونی بزرگ باشه همه دعوت منم هستم فقط اون یه لقمه نونی که من میخورم معلومه مگه به کجای دنیابرمیخوره اصلابحث شکم نیست بحث عذت واحترامیه که فقط برامن قاعل نیستن مگه من چیکارشون کردم بخداانقدازاشناضربه خوردم معده دردعصبی گرفتم بارهااراده کردم دیکه باهاشون رفت وامدنکنم امامن خرمن نفهم اراده ندارم

یه روزسرت به همون سنگی میخوره که به سینه میزدی🙃

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یه مشکل جسمی هست دیگه گناه داریم چیه عزیزم چرا اینقدر غم رو بزرگ میکنید که بهتون تسلط پیدا کنه 😚

اگر کمکی کردم بهتون در هر زمینه نیازی به تشکر نیست فقط دعا کنید برای عاقبت بخیری من 🥰✨

حتی شوهرمم بی محلم میکنه توجمع باهاش حرف میزنم یاسوالی میپرسم جوابمونمیده اماکافیه یکی دیگه حتی یع بچه ۵ساله باهاش حرف بزنه زودی باشوق جوابشومیده بارهااحساس میکنم اگه همسرم برام احترام قاعل بودشایدبقیم ادم حسابم میکردن

یه مشکل جسمی هست دیگه گناه داریم چیه عزیزم چرا اینقدر غم رو بزرگ میکنید که بهتون تسلط پیدا کنه 😚

عزیزم اگه داستان زندگیموحوصلم میکشیدبرات تعریف میکردم میشستی های های گریه میکردی اصل قضیه رونگرفتی من ازبس قلبم شکسته اروم اروم روکل بدنم تاثیرگذاشته دستام میبرزه معدم موقعه ناراحتی بشدت دردمیگیره من همیشه غمگینم نمیزارن شادباشم من هیچ وقت خوب نمیشم

آدمای سمی رو باید از زندگی حذف کرد تا آرامش به زندگیت برگرده

اراده ندارم یه ادم بیخودهستم حتی خودم حالم ازخودم بهم میخوره

عزیزم اگه داستان زندگیموحوصلم میکشیدبرات تعریف میکردم میشستی های های گریه میکردی اصل قضیه رونگرفتی م ...

عزیزم داستان زندگی همه ما غم انگیزه . هیچکس تو این دنیا نیست برای خوشی اومده باشه.

زندگی منم دست کمی از شما نداره. ولی بدون اگر از درون خوب نباشی و درمان نکنی درد ها رو داغون میشی .

اگر کمکی کردم بهتون در هر زمینه نیازی به تشکر نیست فقط دعا کنید برای عاقبت بخیری من 🥰✨