2777
2789

عشق قشنگم ۷ ماهه که نیستی!!.. 

بگو من بدون تو چی کار کنم؟ دلم برای صدای قشنگت، برای صورت ماهت تنگ شده. همه میگن فراموشش کن. 

چطوری پسری به خوبی و ماهی تو رو فراموش کنم؟ از کجا دیگه یکی مثل تو پیدا کنم؟ اینقدر خوش چهره، اینقدر خوش تیپ، اینقدر مهربون، اقای دکتر نازنینم ازت انسانیت یاد گرفتم. خوبی یاد گرفتم. تو به من همه چی دادی ولی چرا رفتی... تو تنها پسری بودی که به من انگیزه دادی کمکم کردی درس بخونم مستقل بشم ازم یه دختر موفق ساختی. از کجا دیگه یکی مثل تو رو پیدا کنم؟ دیگه کی میتونه مثل تو دوستم داشته باشه اخه؟!!! 

خسته ام از قرص های اعصاب و بی خوابی... 

دلم تنگشه. توروخدا دعا کنین برگرده 🥺💔

در کوچه پس‌کوچه‌های ذهنم به دنبال ردی از خاطرات تو می‌گردم....شاید کم شود درد دلتنگی....شاید لبخند آید بر لب....شاید باورم شود روزی تو را داشتم در کنارم هر دم!!   همیشه به یادتم و منتظرت میمونم عشق قشنگم. میشه واسه برگشتش یه صلوات برام بفرستین؟ 😔💔

هیچکس نیست؟ 💔

در کوچه پس‌کوچه‌های ذهنم به دنبال ردی از خاطرات تو می‌گردم....شاید کم شود درد دلتنگی....شاید لبخند آید بر لب....شاید باورم شود روزی تو را داشتم در کنارم هر دم!!   همیشه به یادتم و منتظرت میمونم عشق قشنگم. میشه واسه برگشتش یه صلوات برام بفرستین؟ 😔💔

اونا مثل ما نیستن الان فراموشش شده💔

چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم *مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم*طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری*غلط میگفت خود را کشتم و درمان خود کردم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اونا مثل ما نیستن الان فراموشش شده💔

نه نشده

نه نشده

ازش خبر داری؟ 

خب پس چرا رفت؟ 

چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم *مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم*طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری*غلط میگفت خود را کشتم و درمان خود کردم
ازش خبر داری؟ خب پس چرا رفت؟

تا حدودی 

داستانش مفصله

تا حدودی داستانش مفصله

ان شاءالله به مراد دلت برسی عزیزم 

ان شاءالله به مراد دلت برسی عزیزم

ممنونم همچینن