2777
2789

چجوری میشه کاری رو انجام داد که نه بهش علاقه و رغبت داری و نه هدفی از انجامش داری 

خدایا دوستت دارم.. واسه هرچی که بخشیدی... همیشه این تو هستی که ازم حالم رو پرسیدی.. بازم چشمامو میبندم که خوبی هات رو بشمارم.. نمیتونم فقط میگم... ( خدایا دوستت دارم) 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

والا هیج جور

شما رشته ارشد تون رو دوست داشتین؟ یا هدفی ازش داشتید؟ 

مشکل من دقیقا در همین زمینه است. من برای ارشد ثبت نام کردم اما اصلا نه دوسش دارم نه هیچی و حتی مدرک بالاتر تو کارم تاثیر خاصی نداره . صرفا برای بالاتر رفتن مدرک و قبولی دانشگاه. اما چون نه رشته و نه فضای کاریش رو دوست دارم اصلا نمیتونم براش بخونم. 

خدایا دوستت دارم.. واسه هرچی که بخشیدی... همیشه این تو هستی که ازم حالم رو پرسیدی.. بازم چشمامو میبندم که خوبی هات رو بشمارم.. نمیتونم فقط میگم... ( خدایا دوستت دارم) 

خودت تو موقعیت اونکار قرار نده وقتی میبینی میل رغبتی نداری

آخه دیگه انجامش دادم واینقدر تو زندگیم کار نیمه تموم دارم که میترسم بیخیالش بشم و برم سمت کاری که میخام 

شما رشته ارشد تون رو دوست داشتین؟ یا هدفی ازش داشتید؟ مشکل من دقیقا در همین زمینه است. من برای ارشد ...

آره من دوسش دارم و اگه نداشتم قطعا نمیخوندم 

من و انکارِ شراب ؛ این چه حکایت باشد ؟ غالبا این قدرم عقل و درایت باشد 😊❤🤞
آره من دوسش دارم و اگه نداشتم قطعا نمیخوندم

به نظرتون چیکار باید بکنم من 

من جات بودم نمیخوندم

مرسی