2777
2789
اع پس حقیقت داره پس ریسکی این همه هزینه کن مراقبت بریزه که فایده نداره

بستگی داره به خیلی چیزا شوهرم کم خونی شدید داشت و رزیزش موی ارثی برای همین موهارو پس زد بدنش باید قبلش دکتر تشخیص بده

پرنسس مامانم☺️🩷 S💍A

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بستگی داره به خیلی چیزا شوهرم کم خونی شدید داشت و رزیزش موی ارثی برای همین موهارو پس زد بدنش باید قب ...

الان یعنی دوباره سرشون مثل حالت قبل کاشت شده؟

دیشب کسی نبود و به وقت گریستن ، جز صفای آینه همدم نداشتم ، عمری گذشت و ساخته ام با نداشتن ، ای دل ! چه خوب بود توراهم نداشتم
اره ریخته نود درصدش

البته میگن کم خونی روش تاثیر داره .

میگن قبل کاشت باید کم خونی رو درمان کنین .

دوباره رفتین همون جایی که کاشت انجام داده بپرسین؟

دیشب کسی نبود و به وقت گریستن ، جز صفای آینه همدم نداشتم ، عمری گذشت و ساخته ام با نداشتن ، ای دل ! چه خوب بود توراهم نداشتم
شوهر من ک خیلی خوب شده قشنگ چند سال جوونتر شده

الان خوب شده موهاشون؟

کم خونی داشتن؟ 

البته میگن کم خونی روش تاثیر داره .میگن قبل کاشت باید کم خونی رو درمان کنین .دوباره رفتین همون جایی ...

نه چند سال پیش بوده تازه ترکیه کاشت انجام داد دوباره خواست انجام بده گفتن بانک مو کمه نمیشه دوباره کاشت کرد

پرنسس مامانم☺️🩷 S💍A

کجا انجام داده گلمخدا رو شکر همسر شما تراکم موهاش چطور بود چقدر هزینه کردین

فکر میکنم کلینیک نلین بود تو سعادت آباد اون موقع 16 تومن شد تراکم موهاش خیلی خوب شد با اینکه بانک زیاد جالبی نداشت اما نوع کاشت عالی بود