2777
2789

لطفا قضاوت نکنید فقط و فقط محض دردل تاپیک زدم چون میدونم اینجا فقط قضاوت میکنن و بدتر دل میشکنن اما اینقدر دلم پر هست و کسی رو ندارم باهاش حرف بزنم مجبور شدم تاپیک بزنم و با شما دوستان عزیز دردل کنم چون واقعا قلبم داره منفجر میشه شوهرم مرد بسیار متعصب شکاک و به قول خودش حساسه توی 13سال و نیم زندگی مشترک با وجود سه تا بچه تا حالا نذاشته تنهایی پام از در بزارم بیرون (فقط لطفا نگین چرا سه تا اوردی) دقیقااا میدونم حماقت محض کردم و به حدی برای این موضوع عذاب وژدان دارم که شبا خواب راحت ندارم همش میگم با چه عقلی اینارو اودی هم خودت عذاب میکشی هم اونا بزرگه 12 دومی 10و نیم و کوچیکه 3 و نیم البته سومی رو با اصرار خودش چون از خیانتش بو بردم خواست پاگیرم کنه

آرزوم زندگی آزادانه اس آزادی از زندان شوهرم ..دردو فشاری که توی سینمه رو فقط اون زندانی میفهمه که نمیدونه قراره ازاد بشه یا اعدام💔

همش میگه چه معنی میده زن جایی تنها بره هرجا میخوای باهم میریم اما پاش برسه بازم هیچجا نمیبره فقط وقتی به حدی مریض بشم که نتونم بهش کوفت بدم منو میبره  دکتر درک و شعور صفر حسود و زبون نیشدار که این خصلتشو بعد این همه سال تازگیا متوجه شدم من پدرمم هم اینشکلیه دقیقا و چون حس میکردم توی زندان بودم  و فقط و فقط برای نجاتم ازدواج کردم نه فقط من خواهرام هم اما خداروشکر اونا شوهراشون خوبن اصلا شکاک نیستن برای من از بخت سیاهم دقیقا مثل پدرمه😭

آرزوم زندگی آزادانه اس آزادی از زندان شوهرم ..دردو فشاری که توی سینمه رو فقط اون زندانی میفهمه که نمیدونه قراره ازاد بشه یا اعدام💔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

همش میگه چه معنی میده زن جایی تنها بره هرجا میخوای باهم میریم اما پاش برسه بازم هیچجا نمیبره فقط وقت ...

همسر سابق من خیلی شکاک یود انقدر بهم تهمت میزد ک نگو 

چون خودشم اونکاره بود فک میکرد منم مث خودشم 

بیشتر اینجپر ادما خودشپن اونکاره ان اعتماد ندارن ب زنشون ک نکنه اینم مث من بره با یکی دیگ

این خیانتکارها،چون خودشون خودشون عوضی ان فک میکنن همه عوضی ان

سینوزیت نداره ؟همینجوری پرسیدم

درخواست حذف تایپیک بنا برقول سال گذشته ،لطفا یه صلوات برای درامان موندن همه مسلمونهای دنیا از دست ظالمین بفرستید ممنون،

الان من به حدی درمانده و خسته شدم که هیچ کاری نمیتونم انجام بدم پدرم مارو مثل زندانی و تو سری خور بزرگ کرد نادرم از دست کارهاش فرار کرد و تا وقتی فوت شد حسرت دیدن مارو داشت عوضیتر از پدرم هیچ مردی نیست دومیش فقط شوهر احمق منه پارسال از دست خیانتا و عوضی بازی شوهرم خواستم طلاق بگیرم پدرم جوری باهام رفتار کرد به غلط کردن افتادم و برگشتم سر بچه هام 

بچه ها اینو بگم که تو خانواده کثیف پدرم کار کردن و مستقل شدن زن وجود نداره اگر خانمی طلاق بگیره باید برگرده خونه پدرش وگرنه سرش رفته ازین میسوزم خدایا چرا واقعا چرا هم این پدر هم این شوهر  واقعا حس میکنم توی قفسم 😭

مشاوره‌رفتی؟

بله پارسال دو بار رفتم اما دقیقا مثل اینه داری با یه همدم درددل میکنی اصلا نتونست با این شرایطم بهم راهکاری بده

الهی بمیرم برا دلت😔💔فقط بدون تنها نیستی خیلیا اینجا شرایط شبیه به تو رو دارن یکیش منم هم بین خانوادم محدود بودم هم الان پیش شوهرم کلا تو فامیل نداریم یه زن تنها بره بیرون واز اونجایی که شوهرم همش سرکاره ونمیتونه منو جایی ببره مجبورم همیشه تو خونه با تنهایی سر وکله بزنم. 

اینارو نگفتم که به قول بعضیا بخوام بگم من از تو بدبخترم فقط خواستم بدونی خیلیامون شرایط زندگیمون مثل همه فقط یکم متفاوته🥲💔

نه من بیهوده گرد کوچه وبازار میگردم                          مزاح عاشقی دارم پی دلدار میگردم💔

عزیز دلم بچه هات نعمت های خدا هستند انشالله خدا نگهشون داره برات... و اینکه بنظرم مشاور برو بهرحال یکسری صفات هست که همسرتون داره و شاید با رفتار شما اصلاح بشه یا شاید شما با یکسری تکنیک ضد ضربه شدی

این خیانتکارها،چون خودشون خودشون عوضی ان فک میکنن همه عوضی انسینوزیت نداره ؟همینجوری پرسیدم

بله کافر همه را به کیش خود پندارد نه اصلا هیچیش نمیشه لامصب یه سردرد ساده هم نمیگیره