2777
2789

خیلی ممنون ک اومدید... من از آخرین پریودیم حدوده دوهفته ای تقریبا میگذره ...یه چن روزی هست ک کلا بی اشتهام ینی حتی موردعلاقه ترین غذاهامم اشتهام نمیکشه ک بخورم...خیلی زود خسته و بی حال میشم و امروزم ک بیرون رفتم حتی ابمیوه رو هم نتونستم تا تهش بخورم کلا اشتهام از 20 شاید بگم به 8و9 رسیده...

حالا میگم ب شک افتادم ک ممکنه اینا علائم بارداری باشه؟ من حدوده برجِ 6 یه سقط داشتم و حالام هرچقد فک میکنم نباید طبیعتا باردار باشم اما خب بهرحال یلحظه حسم رفت ب این سوال ... ممکنه از نظر شما؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بعدسقط رحم مث جاروبرقی میشه حتماتست بزن

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید
عزیزم چرا به جای اینکه ما تشریف بیاریم یه بیبی چک نمیزنی؟😁😂

ن اصلا از بیبی چک بیزارم نمیخام حتی اسمشم بشنوم

من بار اول خیلی زود باردار شدم و با سقطی ک داشتم انگیزم واسه بچه اوردن ب صفر رسید دیگه

ن این چن وقت ینی بعد سقطم محافظت شده بوده همش

چقد من دوس دارم شما نی نی دار بشین😂❤️

خدایا تو بساز،تو بسازی قشنگتره💖خدایااا من رو تو خییییلی حساب باز کردم😍خدایا ممنونم که مشکلاتمو حل میکنی💖ممنونم که آرزوهامو برآورده میکنی😍عاشقتم خداااا جوووونم😍خدایا سپردم به خودت،هوامونو داشته باش
وای ن عزیزم اصلا اگه میخای دعای خیر در حقم بکنی اینو فقط نگو🤦‍♀️😅

😂😂

خدایا تو بساز،تو بسازی قشنگتره💖خدایااا من رو تو خییییلی حساب باز کردم😍خدایا ممنونم که مشکلاتمو حل میکنی💖ممنونم که آرزوهامو برآورده میکنی😍عاشقتم خداااا جوووونم😍خدایا سپردم به خودت،هوامونو داشته باش