2777
2789

یعنی بعد از ازدواج شرمتون بیاد بگید این برادرم است توی چهل متری مستاجره پراید وانت داره

اون خواهرم است خونه اش پایین شهر است 

‌و چون خانواده ی شوهرتون خیلی پولدار هستن دیگه هیچ رفت و آمدی با خانواده ی خودتون نکنید؟؟؟

خواهش می کنم راستش را بگید

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه 

چون خانوادمو دوست دارم دلم براشون تنگ میشه من طاقت دوری دادشمو ندارم مامان بابام🥺🥺

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻اقایون سایت درخواست ندید قبول نمیکنم 😏

نه

اگه از اونا شرمم بیاد،یعنی از خودمم باید شرمم بیاد

نداری و فقر مایه خجالت نیست،همینکه غیرت داشتن نون حلال درآوردن واسم بسه

اتفاقا بجای قطع رابطه،تمام تلاشمو میکنم کمک حالشون باشم

من افتادم توی یه چاهِ پنج متری و تو،،،یه طناب سه متری برام انداختی پایین....بگم نیستی، دروغ گفتم...بگم هستی، خیلی کمه):                                                         برایت نوشته بودم که از وضع موجود به ستوه آمده‌ام و در فکر نجات دادن خود هستم؛ زمان زیادی گذشت، اما حقیقت این است که مفهوم «نجات» حتی نزدیک هم نشد به این امپراطوری خاکستر و ویرانی.

نه به هیچ عنوان .

انسانیت  .   برام مهمتره .

خودم به شدت پول دوستم .  اما انسانیت  اولویت اولمه .

خانوادت که  خلاف کارو معتاد و .... نیستن ؟ پس رهاشون نکن 

لطفا دعا کنید برای حاجتهام‌. لطفا دعا کنید برای بخشیده شدن گناهانم حق الناسایی که به گردنمه و نتونستم جبران کنم  .‌هر کسم خواست  زیارت عاشورا بخونه  برام . ممنونم .‌اسمم سمیرا 

حالا خانوادم ک فقیر نیستن ولی باشن هم حاضر نیستم عزت نفسمو به پول بفروشم

شده که آدمی كه خیلی سطح زندگیش باما متفاوته پاپیش گذاشته برام ولی به همین دلیل ردش کردم

چون میترسم بعدا سرکوفت بزنن

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !