2777
2789
عنوان

چرا میگن دوران دانشجویی بهترین دوره

| مشاهده متن کامل بحث + 633 بازدید | 69 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حالا چند قسمت چیز خاصی نیست اوممم برو برو

نمیرم ✋ (lier lier pants on fire)

صد دانه یاقوت دسته به دسته با نظم و ترتیب یک جا نشسته هر دانه ای هست خوش رنگ و رخشان قلب سفیدی در سینه ی آن یاقوت هارا پیچیده با هم در پوششی نرم پروردگارم هم ترش و شیرین هم آب دار است سرخ و زیبا نامش انار است/به به چقدر هم خوب میخونی خواننده😐^~^ 
من میخوام دوباره پسرایه برتر از گلو ببینمدوباره😍

اونم خیلی خوب بوددددد

ولی بهترینشون سرنوشته😂

صد دانه یاقوت دسته به دسته با نظم و ترتیب یک جا نشسته هر دانه ای هست خوش رنگ و رخشان قلب سفیدی در سینه ی آن یاقوت هارا پیچیده با هم در پوششی نرم پروردگارم هم ترش و شیرین هم آب دار است سرخ و زیبا نامش انار است/به به چقدر هم خوب میخونی خواننده😐^~^ 
منم لایککک

ملووس حسابداری کدوم دانشگاه قبول شدیی؟ 

ورودی بهمنی.؟

یه کاری کردی با من که یجوری شم یه کار کردی چشات تموم عالم شه....                                                                           یه کار کردی بگم بی تو نمیتونم یه کار کردی دلم از ریشه آدم شه شدی قلب و تن و روحم شدی بال و پر و جونم                       شدی همه منظورم                                                          شدی گرمای این خونم شدی هر چی که میدونم من رو هر صحبتت زومم                                                                     یه کاری کردی نبینم اصلا روی خوشو بی تو ازم دنیامو گرفتی به اون چشمات قسم                                                                یه کاری کردی خرابم و داغونو ازت میسازم اسطوره فقط(:

نمیرم ✋ (lier lier pants on fire)

عجببب!! 

باشه حالا رحم میکنم بهت

از حدو مرزایی که دارین کوتاه نیاید کسی که واستون ارزش قائل باشه بهش احترام میزاره....(کاربر آقا نیستم) (ممنون میشم لایک نکنید)             حرفی..؟! سوالی...؟! جواب میدم:                        https://abzarek.ir/service-p/msg/1998656                     ‏          مترسک: من مغز ندارم، تو سرم پُر از پوشاله.دوروتی: اگه مغز نداری پس چجوری حرف میزنی؟ مترسک: نمیدونم ولی خیلی از آدم‌ها هم هستند که بدون مغز یه عالمه حرف میزنن.        

ملووس حسابداری کدوم دانشگاه قبول شدیی؟ ورودی بهمنی.؟

سلاممم

ورودی مهر بودم انداختم بهمن

دانشگاهشو نمیگممم‌ببخشیددد😉😁

ولی‌ملیه

همیشه فکر میکردم فقیرم تا اینکه با فرایدی دیدم حتی تو تخفیف ۸۵ درصد هم توانایی خرید ندارم😂😂

سلامممورودی مهر بودم انداختم بهمندانشگاهشو نمیگممم‌ببخشیددد😉😁ولی‌ملیه

موفق باشی گلل

یه کاری کردی با من که یجوری شم یه کار کردی چشات تموم عالم شه....                                                                           یه کار کردی بگم بی تو نمیتونم یه کار کردی دلم از ریشه آدم شه شدی قلب و تن و روحم شدی بال و پر و جونم                       شدی همه منظورم                                                          شدی گرمای این خونم شدی هر چی که میدونم من رو هر صحبتت زومم                                                                     یه کاری کردی نبینم اصلا روی خوشو بی تو ازم دنیامو گرفتی به اون چشمات قسم                                                                یه کاری کردی خرابم و داغونو ازت میسازم اسطوره فقط(:

فدات شمممتو چییی

من خودم اتاق عمل آزاد قبول شدم(: 

خواهرم حسابداری قبول شد اصفهان 

بعد همهههههه گفتن نه نه نریا بری عمرتو هدر دادی بیکاااار میمونی بازار کارش اشباعه و این چرتا😐 

درصورتی که من تو یه سایت سرچ کردم کلی آگهی شرکت اومد برا استخدام ///: 

انقدر چرت گفتن بیچاره ذوقش کووور شد 

واقعا فاز این مردمو نمیفهمم !!

من خودم اتاق عمل آزاد قبول شدم(: خواهرم حسابداری قبول شد اصفهان بعد همهههههه گفتن نه نه نریا بری عمر ...

مبارکههه😍😍😍😍

دوقلو ایید ک باهم قبول شدید؟؟؟

اخرش خواهرت رفت یا نه

همیشه فکر میکردم فقیرم تا اینکه با فرایدی دیدم حتی تو تخفیف ۸۵ درصد هم توانایی خرید ندارم😂😂

مبارکههه😍😍😍😍دوقلو ایید ک باهم قبول شدید؟؟؟اخرش خواهرت رفت یا نه

ورودی بهمنه 

فدااات

اره هم سنیم 

تو نی نی سایت فقط دندون و پزشکی بازار کار داره بقیه چرته😂😂

ورودی بهمنه فداااتاره هم سنیم تو نی نی سایت فقط دندون و پزشکی بازار کار داره بقیه چرته😂😂

وای دقیقاااا

بسلامتی پس خواهرت هم میرههه