2777
2789
عنوان

حقش بود جوابشو بدم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 311 بازدید | 26 پست
واقعا منم اعصابم خوردمیشه یکی وسط فیلم بیاد توسالن حواسم پرت میشه .ولی خب حق بی احترامی نداشته وتوات ...

اره واقعا منم میدونم کسی دیر میاد حواس ادم پرت میشه ولی خب پیش میاد دیگه ،برای منم خیلی پیش اومده ولی بی احترامی که نکردم 

تنها ترینم🥲
فیلم هفتاد سی ، موضوعش که خیلی خنده دار بود ولی من تا اخرش اعصابم خراب بود 🥲

وای ولش کن بابا

بعصی اداما ارزش فکر ندارن تو این آدمو تا آخر عمر دیگه نمیبینی چرا میذاری یه غریبه اینقدر ذهنتو مغشوش کنه؟🤦‍♀️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فیلم هفتاد سی ، موضوعش که خیلی خنده دار بود ولی من تا اخرش اعصابم خراب بود 🥲

پس خوب بوده ؟ دخترم همش میگه بریم ببینیم قول جمعه رو بهش دادم ان شاءالله . بیخیال گذشته . خوب کردی دهن به دهن نشدی. از آدمای سلیطه باید دوری کرد

عزیزم اگه بخایم بابت تک تک حرف های هر بیشعوری اینطوری خودخوری کنیم ک نابود میشیم هرچی گفته ک گفته شم ...

من قبول دارم مقصرم بخصوص اینکه اشتباه هم رفتیم ،ولی از قصد که نبود ماهم سریع رد شدیم تو اون تاریکی و شلوغی فقط به یه نفر خوردم ،اونم اصلا پاهاشو جمع نکرده بود .

من کلا خیلی ادم حرصی ام واسه هرچیزی خیلی خودخوری میکنم😭

تنها ترینم🥲
وای ولش کن بابابعصی اداما ارزش فکر ندارن تو این آدمو تا آخر عمر دیگه نمیبینی چرا میذاری یه غریبه این ...

دست خودم نیست واسه هرچیزی انقدر غصه میخورم تا جونم دربیاد🥺

تنها ترینم🥲
من قبول دارم مقصرم بخصوص اینکه اشتباه هم رفتیم ،ولی از قصد که نبود ماهم سریع رد شدیم تو اون تاریکی و ...

پرسیدم : آرامش الانت را مدیون چی هستی ؟ 

گفت : هر چی شده باید میشده

هر چی قراره بشه هم میش

ترجیح میدم فقط زندگی کنم همین ..!

فرمول آرامش اینه که بدونی رفتنی میره، اومدنی میاد، موندنی میمونه، شدنی میشه، نشدنی نمیشه و غصه خوردن تو هم هیچ تاثیری تو این رفت وآمدها و شدن و نشدن‌ها نداره!

لطفا لایکم نکنین حتی اگه چیزی گفتم ک خوشتون اومد یا بدردتون خورد چون اعلانم پر میشه و پیام های مهم رو از دست میدم 🌱دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی💜