2777
2789
عنوان

هنوز عوارض کرونا براتون هست یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 1028 بازدید | 95 پست
استارتر یه بخش بزرگی از عوارضی ک از دوره کرونا برامون موند ب خاطر استرس وحشناکیه ک تحمل کردیم اون دو ...

بله درست میگید شما من خودم ۲۱ روز تو یه اتاق بودم خیلی روی روح وراونم تاثیر گذاشت قبل از اینکه کرونام بگیرم به خاطر جو اجتماع دیگه خونه نشین شدیم ورفت وآمدها کم شد وترس از بیماری 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بله درست میگید شما من خودم ۲۱ روز تو یه اتاق بودم خیلی روی روح وراونم تاثیر گذاشت قبل از اینکه کرونا ...

اره لعنت ب خود این بیماری و استرسش

من دردای عضلانی الانمو از اون روزا دارم...بیماری های گوارشی ک  دیگه موندگار شدن برام

اره لعنت ب خود این بیماری و استرسشمن دردای عضلانی الانمو از اون روزا دارم...بیماری های گوارشی ک دیگ ...

وای من میگم فقط برگردم به زنگی قبل کرونا یک روز بدون مشکل یا معده درد شده سوغاتی کرونا برام‌

وای من میگم فقط برگردم به زنگی قبل کرونا یک روز بدون مشکل یا معده درد شده سوغاتی کرونا برام‌

دقیقا سلامتی اروز شد برامون...من کلا دردای شکمی زیاد دارم

سونو و آزمایش و...ولی دیگه یادگار همون روزاس لعنتی

آره

مامانم پیش زمینه عفونت ریه داشت از بعد کرونا بدتر شده

خودم سالم بودم 

از بعد کرونای سختی که گرفتم گوارشم بهم خورده

یا یوبوست شدید دارم

یا اسهال شدید 

تو این ۶ماه که از مریضیم گذشته من یه بار گوارش نرمال نداشتم

پرسید زندگی چند قسمته؟ گفتم:سه قسمتکودکی وپیری ، پرسید پس جوانی چی؟گفتم : فدای حسین (ع)🥀آقاجان...نامه های منم میخونی؟به خدا با خط کوفی نیست🥀آقاجان ...چیزی تا محرم نموندهمیشه کربلای مارو امضا کنی؟؟؟