2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

زیاد خودمونی نشو، از هر جزیاتی نگو واسشون،، همیشه بزار فکر کنن تو از  پسر و خودشون خیلی بالا تری،، هرکی غیبت اون یکیو کرد به طرف دیگه نگو حتی اگه قسمت داد که بگی چون آخرش خودت میسوزی تو داستانش 

واسه گره های زندگیم یه صلوات بفرستین لطفا🌸اجرتون با فاطمه زهرا ❤

خانواده همسر ندارم 

اماا

راجب شوهر بارها به خانوم های سایت گفتم 

همیشهههه به خودت نرس 

نه این نامرتب باشی اما ارایش همیشگی و پوشیدن لباس باز تورو بیشتر از چشمش میندازه 

چشم بهش بگو چشم میشنوی 

اگه دلت نمیخاد کاری که گفته رو انجام بدی بگو چشم عزیزم اما زیر زیرکی کار خودتو بکن 

دم به دقیقه بهش نچسب 

یه تایمی به خودت برس 

کتاب بخون روتین انجام بده و ...

تا همسرت قدرتو بدونه 

این قانون زندگیه میخوای قدرتو بدونن و براشون ارزش داشته باشی اول قدر خودتو بدون و به خودت عزت نفس بده

🌥️من یه مشاورم،تو نی نی سایت بی هیچ چشم داشتی بهتون کمک میکنم🌿درس میخونم🍃طلبگی بازی با روح و روان نیست،فقط کمک میکنه تا دقیق تر و با دید بهتری دین اسلام رو بشناسی ✨📚 قوی بودن برای من شعار نیست چون من تو سختی های زیادی به اینجا رسیدم. به جایی که عزت نفس و اعتماد به نفس خودمو تقویت کردم و انگیزه خودمو برای ادامه زیاد کردم :) وصبـربایدکرد🪂عضو ستاد بتمنان خاموش 🐋🤌🏼

یبار که دعوا کردین و هر دو عصبانی بودین بعداز آرومتر شدنتون برو پیش شوهرت و خیییلی مهربون و عاشقانه رفتار کن و از مهربونی و گذشت حرف بزن. خیلی تو دلش جا میشی، البته همیشه نکنیا مثلا سالی یه بار دوبار.

خانواده همسرتم، کلا تو مسائلشون دخالت نکن، جلوشون هوای همسرتو داشته باش، ازینایی نباش میخوای بقولن براشون کلاس بذاری، صادق، کم حرف، مهربون، خوشرو و صمیمی ولی در کنارش مرموز باش و فاصلتو حفظ کن.

قد: ۱۶۵  وزن اولیه:۷۳  وزن هدف  ۵۵ گروه زرد

دنبال این نباشید که همه دوستتون داشته باشن و ازتون تعریف کنن ، خود واقعیتون باشید ، ی سری چهارچوب ها برای خودتون درنظر بگیرید و اجازه ندید کسی از اونها گذر کنه ....

سخت گیر یا خیلی بیخیال نباشید ، اگه یه زندگی و روابط خوب میخواین توهرکاری تعادل داشته باشید و اشتباهات بقیه را روی سر همسرتون تلمبار نکنید ...همسرتون نباید تاوان خطای پدرومادر و ... را بده ...

ب همسرتون خیلی احترام بذارید و جوری وانمود کنید که بدون اون زندگی براتون سخت و پوچه...

ب خانوادش همه جوره احترام بذارید حتی اگه ازشون متنفرید ...

من میگم سیاست گاهی یعنی دورو بودن و این دورو بودن یعنی زندگی بهتر و موفقیت در روابط زناشویی ...

گاهی خودتون را جای همسرتون و اطرافیان بذارید و بعد قضاوت کنید یا حرفی بزنید ...قبل از هر حرفی ۱۰ثانیه فکر کنید و همه حرفهارا همون موقع نزنید ، وقت برای جواب دادن زیاده پس صبر کنید به وقتش ...

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....