2777
2789

چند سال تاپیکام راجب لاغریه

هزاران نفر اومدن تاپیکم

چندین نفر برام کلیی تایپ کردن ک چیکار کنم چطوری غذا بحورم چیو حذف کنم و چه چه

ولی من همش یه سوال داشتم خب چی میشه صبونه نخورم به جاش یدونه کیک بخورم

چی میشه بستنی بخورم

چه چه چه 

چقدررر پول رژیم دادم من 

از هررررررر دکتری که بگید من رژیم خریدم

یه دوش آب گرم یه لباس راحتی یه موسیقی ملایم یه چای تازه دم..به درکک که خیلی از مشکلات حل نمیشن!!( کاربر نفس ۷ سال نودم که کاربری دوازده سالم بدون هیچ علتی تعلیق شد)

با اجازتون منم تجربم بگم 

برای کاهش میل به شیرینی حتما جوشان منیزیم یورویتال مصرف کنید . به شدت در کاهش میل به شیرینی موثر هست

تاپییک آخرم رو هم خواستید بخونید 

اگر کمکی کردم بهتون در هر زمینه نیازی به تشکر نیست فقط دعا کنید برای عاقبت بخیری من 🥰✨

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اخرش فهمیدم چطوریه

اونم یه چیزه

اینکه دیگه فکر و هدفت لاغری نباشه

فقط سلامتی باشه

قبلا هم یکی بهم گفته بود من اهمیت ندادم گفتم یه چیزی گفته

ولی واقعا وقتی بحث سلامتی میاد وسط و میدونی دیگه در خطری قییید همه چیو میزنی

من بنا به دلایلی سلامتیم تو خطره دیگهههه 

امشب بودم بیرون جلوم کیک تولد خوردن فست فود خوردن سس و …

لبببب نزدم 

اصلا دیگه دلم نمیخواست

نکه جلو خودمو بگیرم

یه دوش آب گرم یه لباس راحتی یه موسیقی ملایم یه چای تازه دم..به درکک که خیلی از مشکلات حل نمیشن!!( کاربر نفس ۷ سال نودم که کاربری دوازده سالم بدون هیچ علتی تعلیق شد)

من رژیم‌۸ " ۱۲  گرفتم خیلی لاغر شدم همه چی هم مجازم بخورم 

فقط قندو شیرینجات رو حذف کردم ک بجاش خرما و کشمش میخورم

چارلی چاپلین میگه:آدم خوبــــــــــی باش ولی وقتت روبرای اثباتش به دیگران تلف نکن .... ! رویاهای خودتان را بسازید درغیر این صورت فرد دیگری شما را برای ساختن رویاهایش به کارخواهدگرفت-

وقتی به بدن بیچارم فکر کردم

دیدم چقدررر در حقش بدی کردم 

چقددد بهش ضربه زدم

که الان تو سن ۳۱ سالگی اووللل جوونی

کبد چرب گرید دو 

توده ها چربی تو پستان 

کلسترول بالا

کمردرد و زانو درد

همه جوره پیر شدم پیییر😭

الان اینطورم وای به ده سال دیگم

وای به پنجاه سالگیم

من رژیم‌۸ " ۱۲ گرفتم خیلی لاغر شدم همه چی هم مجازم بخورم فقط قندو شیرینجات رو حذف کردم ک بجاش خرما ...

۱۶ ۸ منظورت؟

با اجازتون منم تجربم بگم برای کاهش میل به شیرینی حتما جوشان منیزیم یورویتال مصرف کنید . به شدت در کا ...

👌👌👌

فستینگ گرفتی؟؟

نمیدونم فستینگه یا چی ولی از ساعت ۱۲ظهرتا ۸ شب مجازم همه چی بخورم از ساعت ۸ شب تا ۱۲ظهر فردا هیچی نباید بخورم جز آب و قهوه و چایی و توی این مدت یکماه ۳کیلو کم کردم 

چارلی چاپلین میگه:آدم خوبــــــــــی باش ولی وقتت روبرای اثباتش به دیگران تلف نکن .... ! رویاهای خودتان را بسازید درغیر این صورت فرد دیگری شما را برای ساختن رویاهایش به کارخواهدگرفت-
۱۶ ۸ منظورت؟

۸   ۱۶ چجوریه؟ نمیدونم