2777
2789
عنوان

فاز اینایی که بدون داماد میان خواستگاری چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 320 بازدید | 42 پست
مامان منم همینو بهشون گفت اما وقتی اومدن گفتن پسرمون ماموریت واسش پیش اومده ماهم که گوشامون مخملی😒� ...

توام نمی رفتی جلوشون

عمه جونم دلم برات تنگ شد چقد زود رفتی پیش خدا روزی نیست که یادت نباشم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مامان منم همینو بهشون گفت اما وقتی اومدن گفتن پسرمون ماموریت واسش پیش اومده ماهم که گوشامون مخملی😒� ...

باید مادرتون بهشون میگفت که بهتربود خودتون جلسه را موکول میکردید ب زمانی که اقادامادهم حضور داشتن ولی ب هرحال خوش امدید و دراخرهم میگفت ما فقط بخاطر اینکه خانواده ها اهل دخالت هستن و اول باید مهر تاییدیه ازسمت خانواده صادربشه ده ها خاستگار را رد کردیم ، خانواده هایی ک بدون پسرشون میان بشدت سلطه گرن بخصوص اونهایی که از اول کار دروغ مصلحتی میگن و خیال میکنن دیگران متوجه نمیشن ...

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
خب باید ی مورد باشه ک ببینن یا پسر یا دخترو چون خانواده دختر اجازه دادن ک بیان حتما از طرف دختر و مع ...

خانواده دختر اجازه آشنايى ميده نه اينكه جوابشون مثبته!!

مثل اره اى كه تو كنده درخت گير كرده.نه ميشه درش آورد،نه ميشه بريد.                                                         حكايت بعضى آدماس🤦🏻‍♀️