2777
2789
عنوان

دعوا شدید با شوهر و خواهر شوهرا

| مشاهده متن کامل بحث + 148505 بازدید | 780 پست
مستقیم برو پزشک قانونی خواهش میکنم

بابام نذاشت برم

بچمو هم بهم نداد ترسیده بودم دیگ بچمو بهم نده هیچ اقدام قانونی نکردم

بیشتر بابام مانع شد

میشه برام صلوات بفرستی؟الهم صل علی محمّد و آل محمّد و عجل فرجهم🤍
بابام نذاشت برمبچمو هم بهم نداد ترسیده بودم دیگ بچمو بهم نده هیچ اقدام قانونی نکردمبیشتر بابام مانع ...

بالان اگه بابا بود خیلی وقت پیش طلاقتو گرفته بود 

بابای بچه یعنی چه میخوای دوباره بری کتک بخوری دفعه بعد جنازتو بیرون میارن از خونه بعد بابات میگه مادر بچه مرد 

من از بابات بیشتر از شوهرت ناراحتم 

شوهرت که آدم نیست حیوانه بدونه زره ای انسانیت 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بابام نذاشت نه خودم شکایت کنم نه داداشام کاری کنن فقط میگف نه پدر بچشه یکم زمان بگذره اروم شن بعد

به حرف پدرت چرا گوش میدی اخه معلومه راضی نیست تو طلاق بگیری حتی اگه  بمیری خودت خودتو نجات بده

بزور منو بردن انداخت تو ماشین ک بفرستن دیدم دوبار خواهرشوهره بهم فحش بد دادم

منم گفتم ****خودتونین اون دختراتونن 

ک باز اومدن سمتم منم ک نشسته بودم تو ماشین موهاشونم گرفته بودم با دوتا پا لگد میزدم تو شکمشون 

شوهرمم از صندلی عقب موهامو کشید و نمیذاشت تکون بخورم

ک خواهرش با فشار شدید انگشتم و شکوند

در ماشین و بستن ک بریم منم شیشه رو کشیدم پایین داد و فریاد کردم فحش دادم حروم.زاده ها ک یکم دلم خنک شه

تو اون درگیری بچمو ندادن بهم و برا اولین باز از بچم جدا شدم اومدیم خونه بابام 

و داداشام باز با بابا دعوا و داد بیداد کردن ک زنای مردم همه ماشین زیر پاشونه و تیپ میزنن و اینور اونور میرن خواهر ما که هیجا نمیره چرا باید باهاش اینجوری کنن و فلان باز بابام باهاشون عوا کرد ک شما دخالت نکنین و قتل میشه و فلان

منو داداشم برد دکتر و دستمو گچ گرفتمو

فرداش با گوشی زنداداشم پیام دادم بچمو بیار ولی باز بهم توهین کرد وگفت من و بچم باهم راحتیم و بچه ترو نمیاد

بابامم هی میگفت میرم میارم ولی امروز فردا میکرد تا شد دو هفته ک بچمو نداد و منم کبودیام خوب شد اخر رفتم تو حیاط بابام نشستم زار زار گریه کردم داداش و بابامم تا اومدن هر چی تو دهنم بود بهشون گفتم و نفرینشون کردم1

داداشمم حالمو ک دید عصبانی شد و ب بابام گف اگ فردا بچه رو نیاری میرم اونجا یا قاتل میشم یا خودم میمیرم بابامم ک میدونس داداشم قاطیه سریع زنگ زد ک فردا میام بچرو ببرم 

بچمم با هیچکس تنها جایی نمیره اخرم مجبور شدم خودم برم همراه بابام تا منو ببینه بیاد

وقتی بچمو دیدم له شدم بچم اصلا اخلاق و رفتارش عوض شده بود وقتیم اوردمش کلا تو شک بود اون بچه شلوغ و شیطون نبود و زود گریه اش در میومد

اولین شب ک بچم پیشم بود خوابم نمیبر د از خوشحالی 

تا چشمامو بستم دیدم بچم بیدار شد با یه حالت گریه و منو صدا کرد تا جوابشو دادم و گفتم جانم مامانی نگاهم کرد و اروم باز گرفت خوابید😭انگار ک خیالش راحت شد

بابامم ک نمیذاشت شکایت یا اقدام ب جدایی کنم منم کاری نکردم تا ببینم خودشون میخان چیکار کنن

بعد شوهرم هر روز یا یک روز در میون میاد دم در بچه رو میبینه براش جایزه و خوراکی میخره میاره منم جلو بچه عادی رفتار میکنم که بیشتر اسیب نبینه

فکر کنم پر باز دید امشب باشه برا عاقبت به خیری بچه های منم صلوات بفرستید

اگه مخالف نظرم هستی خواهشا با ادبیات درست ریپلای کن تا منم با احترام ریپلایت کنم ولی اگه بخواهی بی ادبانه صحبت کنی منم یکی میشم لنگه خودت اگه رو حماقتت پا فشاری کردی دیگه جوابت رو نمیدم چون جواب ابلهان خاموشیس🎄🎄🎄 هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه 🍃🍃🍃من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات بحث و جدل کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم