2777
2789

نمیدونم اسمش تج*اوزه یا دست درازی بالاخره این اتفاق برام افتاده تو تاپیک قبلم توضیح دادم حالا چیکار کنم بنظرتون شکایت کنم؟!از یه طرفی میترسم شوهرم بفهمه خون به پا کنه زندگیم بهم بخوره زندگی خواهرم بهم بخوره هیچ پشتوانه ای نداریم پدرمون هم خیلی آدم خوبی نیستو به خواهرم چشم داره نمیتونه طلاق بگیره😐😔چیکار کنم اخه من

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هردو خانه دارید؟

صد دانه یاقوت دسته به دسته با نظم و ترتیب یک جا نشسته هر دانه ای هست خوش رنگ و رخشان قلب سفیدی در سینه ی آن یاقوت هارا پیچیده با هم در پوششی نرم پروردگارم هم ترش و شیرین هم آب دار است سرخ و زیبا نامش انار است/به به چقدر هم خوب میخونی خواننده😐^~^ 

لعنت به همینایی که باعث میشن تو همه مواقع دهنمونو ببندیم خودمون دفاع نکنیم حتی اگه بهمون تجاوز شه ....به قول شیما کاتوزیان فقط خودمون باید از خودمون مراقبت کنیم به هیچ مردی اعتماد نکنیم 

میشه هرکی این متنو خوند یه صلوات هدیه بده بهم ممنونم عشقا🥲❤️

اینجا هرچی به حقوق زنان مربوط باشه میترکه 

از حدو مرزایی که دارین کوتاه نیاید کسی که واستون ارزش قائل باشه بهش احترام میزاره....(کاربر آقا نیستم) (ممنون میشم لایک نکنید)             حرفی..؟! سوالی...؟! جواب میدم:                        https://abzarek.ir/service-p/msg/1998656                     ‏          مترسک: من مغز ندارم، تو سرم پُر از پوشاله.دوروتی: اگه مغز نداری پس چجوری حرف میزنی؟ مترسک: نمیدونم ولی خیلی از آدم‌ها هم هستند که بدون مغز یه عالمه حرف میزنن.        

اخه من شوهرمو میشناسم به گفته شما که نیس

خواهرتو قسم بده و بهش بگو . اما شوهرت نفهمه تا دیگه خاهرت نزاره شوهرش بیاد اونجا . 

اما طفلکی خاهرت سکته نکنه از غصه؟ 

یا 

اینو با خودت خاک کن و به هیچکس نگو بهشم فکر نکن 

اگه ازم بپرسی بهشت رو این زمین کجاست از اینجا بهت میگم🕋😍🤍💯