2777
2789
عنوان

امروز یه زندانی با کمک من ازاد شد

183 بازدید | 20 پست

ریا نیست چون شما نمیشناسید منو حتی خانواده من خبر ندارن

من کارمند بهزیستی ام. مددکارم یه مراجع داشتم یه دختر نوجون 16/17 ساله که شش سال پیش باباش بخاطر یه اعتماد بیجا و چک برگشتی میفته زندان. مادرشون فوت شده دختره گلسر درست میکنه دست فروشی میکنه خرج خودشو دادششو میده یه داداش هم داره از کل دنیا فقط یه خونه پایین شهر دارن اونم موقوفه نه حقوقی نه بیمه ای من خودم هرماه واسش مواد غذایی میبرم یرزو که رفتم خونش زد زیر گریه گفت ینی منو داداشم قراره تا اخرعمر تنها باشیم و بابامون بخاطر 70 میلیون زندان باشه 

دیگه امروز رفتم یه دستبند قدیمی داشتم فروختم بدهیشو دادم فردا ان شاءالله ازاد میشه🥹🥺

یک دلُ این همه غم چرا نصیب من شد؟                           یک یار بی محبت چرا حبیب من شد؟ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انشالله هر دری و میزنی خدا واست بازش کنه💚

(((و من ایمان دارم اگر روزی مرا در قبری بخوابانند روح هزاران حیوان برای آرامشم دست به دامان خدا خواهند شد🕊🤍)))! میشه واسه برادر آسمونیم صلوات بفرستید🖤

آفرین ...دست بخیریتون پایدار💖

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..
خدا خیرت بده گریه ام گرفت 🥺🥺💔الهی که هرگز در مونده نباشی عزیزم

مرسی قربونت برم من وسیله بودم خدا چیند 

یک دلُ این همه غم چرا نصیب من شد؟                           یک یار بی محبت چرا حبیب من شد؟ 

واقعا پاداش این کارتو از خدا میگیری،مرسی خانم خوش قلب ک حال خوبتو با ما شریک شدی😍

خدایا بمن لیاقت مادر شدن رو بده تا منم بتونم ب زودی هدیه ترو ک از وجود خودمه تو آغوش بگیرم😔میشه برای مامان شدنم صلوات بفرستی؟؟؟یه بچه صحیح سالم👼خدایا رومو زمین ننداز۱۴۰۳/۳/۳😔خدایا این انتظار داره منو از پا درمیاره ،رحمی ب حال دلم کن ، ب زودی بچه سالم بهم بده ترو ب بزرگیت قسم😭۱۴۰۳/۸/۲۲

واقعا پاداش این کارتو از خدا میگیری،مرسی خانم خوش قلب ک حال خوبتو با ما شریک شدی😍

قربونت برم دوست مهربونم  خودم خیلی حالم خوبه

قربونت برم دوست مهربونم خودم خیلی حالم خوبه

حاله خوبت انشالله همیشگی باشه

خدایا بمن لیاقت مادر شدن رو بده تا منم بتونم ب زودی هدیه ترو ک از وجود خودمه تو آغوش بگیرم😔میشه برای مامان شدنم صلوات بفرستی؟؟؟یه بچه صحیح سالم👼خدایا رومو زمین ننداز۱۴۰۳/۳/۳😔خدایا این انتظار داره منو از پا درمیاره ،رحمی ب حال دلم کن ، ب زودی بچه سالم بهم بده ترو ب بزرگیت قسم😭۱۴۰۳/۸/۲۲

چه دل بزرگی داشتی احسنت ،با دل پاکت واسم دعا میکنی مشکلم حل بشه منم نذر میکنم یه زندانی آزاد کنم انش ...

ان شاءالله عزیزم خدا درست کنه

من میگم فقط وسیله بودم روزی که این دستبندو 10 سال پیش گرفتم 

دقیقا برای شاد کردن این دوتا بچه بوده که تا الان نگهش داشتم