2777
2789

من بچم اضطراب جدایی داره بردم روانشناس واسش بازی درمانی تجویز کرد ک من چندجلسه دارم میبرم ولی اصلا بچم وارد کلاس نمیشه ک بخواد بازی کنه الکی میبرمو میارم هزینه میدم. کسی تا حالا بازی درمانی برده ک جواب گرفته باشه یا الکی دارم وقت و هزینه میذارم.

منم اینجور بودم اول و دوم دبستان مدرسه نرفتم

پسرت چه علائمی داره بگو شاید بتونم کمک کنم

در حال مبارزه با افسردگی هستم،لطفا اگه راهکاری برای این دوران میدونی،یا خودت از این دوران عبور کردی باهام حرف بزن و بهم امید بده.ممنونم دوست خوبم.میشه اگه نینی دارین تو دلتون یا پیشتون اسمشو بهم بگین یا اگه امکانش هست عکسشو برام بفرستین؟بچه ها تنها چیزین که وصلم میکنن به دنیا،حالمو خوب میکنن،خودم کلی آرزو برای نینیم داشتم،نشد.دوستون دارم.

منم اینجور بودم اول و دوم دبستان مدرسه نرفتمپسرت چه علائمی داره بگو شاید بتونم کمک کنم

جایی میرم کلا ب من چسبیده یه جایی برم آدم غریبه باشه اصلا تو نمیاد با بچه ها بازی نمیکنه کلا انگار خجالتی و بی اعتماد ب نفسه. این کلاسای بازی درمانی رو میبرم جلو در مطب ب زور و گریه میبرمش تو اونجام فقط چسبیده ب من گریه میکنه میگه بریم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

جایی میرم کلا ب من چسبیده یه جایی برم آدم غریبه باشه اصلا تو نمیاد با بچه ها بازی نمیکنه کلا انگار خ ...

چند سالشه؟

ببین ما یه روانشناس خانوادگی داشتیم خیلی خوب بود بنده خدا.

اینم بگم اصلا ناراحت نباش چون اون میگفت اغلب بچه هایی که هوش بالایی دارن اینجوری میشن چون اعصاب و حوصله فهمیدن و یادگرفتن چیزایی که میدونن رو پیش دوستاشون ندارن یا دوستاشونو ضعیف تر میبینن.

مثلا برای من گفته بود که بزار با بچه های پسر بازی کنه کارای هیجانی چه میدونم فوتبالو اینا بازی کنه.نکته بعدی این بود مثلا به مامانم گفته بود یه روز بریم خونه مادر بزرگم خودش پیشم باشه بازی کنیم بیایم فرداش بریم در حد نیم ساعت مادر اجازه بگیره بره به بچه اجازه بده پیش مادربزرگش باشه اینجوری کم کم تایم طولانی کنه.

مامان من یه گردنبند انداخت گردنم الکی گفت هر موقع بزنی رو این گردنبند من میفهمم و منم میزنم رو دستت از دور که بفهمی اونجام اینجوری یه مدتی ازش دور میموندم فکر میکردم بزنم میفهمه نکته بعدی گوشی بود یه گوشی ساده نوکیا دادن بهم هر وقت دلم خواست به مامانم زنگ بزنم صداشو بشنوم کم کم کم کم این حسه از بین رفت.

میدونم سخته ولی خواهش میکنم تو این پروسه صبور باش من مادرم صبوری میکرد ولی بابام فوق العاده پرخاشگر بود که هنوزم یادم نرفته رفتارای اون دورانشو

در حال مبارزه با افسردگی هستم،لطفا اگه راهکاری برای این دوران میدونی،یا خودت از این دوران عبور کردی باهام حرف بزن و بهم امید بده.ممنونم دوست خوبم.میشه اگه نینی دارین تو دلتون یا پیشتون اسمشو بهم بگین یا اگه امکانش هست عکسشو برام بفرستین؟بچه ها تنها چیزین که وصلم میکنن به دنیا،حالمو خوب میکنن،خودم کلی آرزو برای نینیم داشتم،نشد.دوستون دارم.

چند سالشه؟ببین ما یه روانشناس خانوادگی داشتیم خیلی خوب بود بنده خدا.اینم بگم اصلا ناراحت نباش چون او ...

پسرم دوسال و 9 ماهشه. کاش این دکتری ک میبرم اونم بهم راهکار میداد بهم میگفت چیکار کنم چیکار نکنم. فقط بهم گفت بیارش بازی درمانی. ک اون خانومی ک مسئول بازی درمانی با پسرمه  اصلا خوب نمیتونه با بچم ارتباط بگیره یا بچمو جذب اونجا کنه فقط ميشينه ب منو بچم نگاه میکنه بهشم چیزی بگم میگه پروسه درمان همینجوریه. ب دکترش گفتم من صد جلسه دیگه هم بیارمش بازم فایده نداره میگه تو عجله داری. نمیدونم واقعا تاثیر داره. زورم میاد جلسه ای 400 بدم ک بچم اونجا فقط نق بزنه این خانومم زل بزنه ب ما 

پسرم دوسال و 9 ماهشه. کاش این دکتری ک میبرم اونم بهم راهکار میداد بهم میگفت چیکار کنم چیکار نکنم. فق ...

جای دیگه نمیتونی ببریش؟

روانشناس خوب نمیشناسم اینجارم یبار تاپیک زدم یکی تعریفشو کرده بود بردم

من نمیدونم کجایی

ولی دکتر ابولفضل کشاورزی اصفهانه و خیلی خوبه 

ببین میتونی آنلاین ویزیت بگیری آنلاینم داره

من تهرانم. روانشناس کودکه؟

واقعا اطلاعی ندارم ولی فکر کنم بتونه کمک کنه چون اضطراب جداییو دیدم تو رزومشون