ewti مدیر استارتر عضویت: 1400/11/21 تعداد پست: 3883 عنوان یه بدن دردی که دلیلشو نمیدونم 118 بازدید | 24 پست تک تک اعضای بدنم درد میکنه یه دردیه که حس میکنم کل سلول های بدنمو گرفتهاز ساعت ۸ دراز کشیدم هیچ جوره نمیتونم بخوابمنمیدونم چه مرگمه یه حال عجیبی اممیشه بهونه بیارم بگم از دلتنگی زیاد هم آدم اینجوری میشه؟ کاربر قدیمی با ۵ تا اکانت ترکیده😄 طراح مُد . دارای مدرک FCE و TTC زبان🌱 دیروز | 23:04 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
arezoo85 عضویت: 1394/03/23 تعداد پست: 32400 اره بدن که ضعیف میشه آماده همه جور مشکلی میشه از درد تا عوامل ویروسی و میکروبی
نیلوفر۷۳ عضویت: 1397/04/19 تعداد پست: 53 آره چون میشه افسردگی یا استرس هم تاثیر داره دل من در دل شب خواب پروانه شدن میبیند...
ewti مدیر استارتر عضویت: 1400/11/21 تعداد پست: 3883 اره درد روحی به جسمم میزنه یه درد جدید و عجیبیه برام هرجای بدنمو لمس میکنم حس میکنم درد میکنهاحساس میکنم بدنم داره گریه میکنه کاربر قدیمی با ۵ تا اکانت ترکیده😄 طراح مُد . دارای مدرک FCE و TTC زبان🌱
ewti مدیر استارتر عضویت: 1400/11/21 تعداد پست: 3883 اره بدن که ضعیف میشه آماده همه جور مشکلی میشه از درد تا عوامل ویروسی و میکروبی 🙂🤦🏽♀️ کاربر قدیمی با ۵ تا اکانت ترکیده😄 طراح مُد . دارای مدرک FCE و TTC زبان🌱
beautyparsis عضویت: 1397/08/30 تعداد پست: 488 بله من اینجوری بودم رفتم دکتر روماتولوژی گفت عصبیه..فقط ویتامین برام نوشت😂اما همچنان درد دارم...خدا لعنت کنه اونی رو که درد برام به جا گذاشت🥲🧑🦯
ewti مدیر استارتر عضویت: 1400/11/21 تعداد پست: 3883 من از استرس زیاد قبلنا تب و لرز میگرفتم بعدشم بدن درد آخ آخمغزم تو سرم سنگینی میکنهیجوری شدم که ظاهرمم نمیتونم حفظ کنم کاربر قدیمی با ۵ تا اکانت ترکیده😄 طراح مُد . دارای مدرک FCE و TTC زبان🌱
ewti مدیر استارتر عضویت: 1400/11/21 تعداد پست: 3883 آره چون میشه افسردگی یا استرس هم تاثیر داره راهکارش چیه کاربر قدیمی با ۵ تا اکانت ترکیده😄 طراح مُد . دارای مدرک FCE و TTC زبان🌱
ewti مدیر استارتر عضویت: 1400/11/21 تعداد پست: 3883 مثل بدن دردی که توی سرماخوردگی میگیری؟ نهیه چیزی زیر پوستم نبض میزنهنمیدونم چجوری بگم.. کاربر قدیمی با ۵ تا اکانت ترکیده😄 طراح مُد . دارای مدرک FCE و TTC زبان🌱
ewti مدیر استارتر عضویت: 1400/11/21 تعداد پست: 3883 بله من اینجوری بودم رفتم دکتر روماتولوژی گفت عصبیه..فقط ویتامین برام نوشت😂اما همچنان درد دارم...خدا ... ای وایهمینو کم داشتم.. کاربر قدیمی با ۵ تا اکانت ترکیده😄 طراح مُد . دارای مدرک FCE و TTC زبان🌱
هولوگرامیهولوگرامی۲۳ عضویت: 1403/08/11 تعداد پست: 1941 ویر سه امشب منم رفتم دکتر هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست
ewti مدیر استارتر عضویت: 1400/11/21 تعداد پست: 3883 ویر سه امشب منم رفتم دکتر نه حالم اونجوری که فکر میکنی نیست😂هیچ نوع علائم ویروسو ندارمنمیدونم چجوری برات توضیح بدم کاربر قدیمی با ۵ تا اکانت ترکیده😄 طراح مُد . دارای مدرک FCE و TTC زبان🌱