2777
2789
عنوان

🧡آرش

238 بازدید | 15 پست

آرش خوب بود جنتلمن و ب روز و پولدار وووو 

ولی پیمان خیلی بهتره مرد زندگی و واقعا کیمیا رو دوست داره ....

نظرسنجی

🧡وقتی ک یاد میگیری احساسات خودت رو کنترل کنی؛یعنی ب قوی ترین نسخه خودت تبدیل شدی.... 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ارششششش خیلی مهربون بود فقط گندکاری های باباش و گذشته ولش نمیکرد

اینجوری مث پیمان نگران کیمیا میشد ؟ من اولاش زیاد ندیدم

🧡وقتی ک یاد میگیری احساسات خودت رو کنترل کنی؛یعنی ب قوی ترین نسخه خودت تبدیل شدی.... 

کیمیا خیلی بی لیاقت بود 

لیاقت آرش رو نداشت 

تو همه این 20 سال داشته زندگیشو میکرده دوتا بچه اورده عروس اورده مدیر شده شوهرش قاضی شده بعد یجوری هم وانمود میکنه انگار شب و روز نداشته از دوری آزاده😂

آزاده تو بهترین شرایط زندگی کرد و دکتر شد ولی بچه های کیمیا هیچی نشدن. برا آزاده خوب شد که پیش آرش بزرگ شد

کیمیا خیلی بی لیاقت بود لیاقت آرش رو نداشت تو همه این 20 سال داشته زندگیشو میکرده دوتا بچه اورده عرو ...

پسر کیمیا مگ دکتر نشد 

اره واقعا لیاقت نداشت یه جوری اصلا با آرش جور نبود بهم نمیخوردن

آرش دوستا رو 

دلشون میخواد یکی کتکشون بزنه مخفی کاری کنی دروغ بگه مغرور باشه تیکه بندازه  خداییش ذائقه ی دخترا چش شده 

بعد تاپیکای نارضایتی رو عمم میزنه لابد

وضعیت پرنسس هامون 🧔‍♀️🤣
چقدر عروس کیمیا نازنازو و قهرو بود

لوس بود واقعا بعد اینکه مادرشوهر بره منت کشی اخه 😅