2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

روز اول هر ۴ ساعت استامینوفن میدی .

روز دوم در صورت تب هر ۶ ساعت.

اول کمپرس سرد.

روز دوم کمپرس گرم.

مستقیم رو پوست بدنش نذاری.کمپرس گرمت هم ی وقت خیلی گرم نباشه پوست پاش بسوزه.

پاش رو با قنداق ببند که زیاد تکون نده چون دردشون میاد.

اگه تب سنج نداری، تهیه کن .بدردت میخوره.میتونی دمای بدنش رو کنترل کنی

واکسن نزنکشورهای اروپایی دیگه زیر بار واکسن برای بچه ها نمیرنبیشتر تحقیق کن

امکان نداره تازه بیماریها به لطف واکسن اکثرا ریشه کن شدن 

واکسن نزنن مردم ، دوباره فلج اطفالو سرخک مردمو کور و فلج میکنه

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم        میشه برای ازدواجم دعا کنید شابد خدا با نفس و قلب پاک شما یه بخت خوب قسمت من کرد 🥹🥰 اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

فقط اومدم اسم نی نیت رو بپرسم 

اگه مخالف نظرم هستی خواهشا با ادبیات درست ریپلای کن تا منم با احترام ریپلایت کنم ولی اگه بخواهی بی ادبانه صحبت کنی منم یکی میشم لنگه خودت اگه رو حماقتت پا فشاری کردی دیگه جوابت رو نمیدم چون جواب ابلهان خاموشیس🎄🎄🎄 هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه 🍃🍃🍃من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات بحث و جدل کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم 

همون استامینوفن با طعم پرتقال؟؟

عزیزم قبل از تزریق واکسن به بچه استامینوفن ندین 

شاید اصلا فردا واکسن تزریق نکردن واسه ش چرا بیخود دارو بدین بهش 

خانما هرکسی امضام رو میخونه واسم دعاکنه زندگیم درست بشه و دشمن شاد نشم دعا‌کنید رازی ک دارم برملانشه و آبروم حفظ بشه ...خدایا خودم میدونم گناهکار و خطاکارم ولی میگن تو ستارالعیوبی خودت آبروم رو حفظ کن .خطایی کردم مال گذشته بوده نادانی کردم خودت به بچه م رحم کن من عاشق شوهر و بچه و زندگیمم💔

تجربه اینکه من همش استرس و نگران که الان اذیت میشه 

نتیجه کار این میشه که از تو مرکز بهداشت می‌خنده و بازی می‌کنه مثل روزهای قبل 

تنها اگر حواسمون نباشه و یهو پاش رو سفت بگیریم کمی نق میزنه 

چهار ماهگی رو که زدم 

چند روز بعدش چون عروسی داشتیم 

همش بازار بودم 

اصلا یادمون رفته بود واکسن زده

واکسن نزنکشورهای اروپایی دیگه زیر بار واکسن برای بچه ها نمیرنبیشتر تحقیق کن

اول اینکه حرفت بار علمی نداره دوما چرا باید از کشورای اروپای الگو برداری کنیم تا زمانی که حرف اول پزشکی رو تو جهان ایران و یونان میزنن اونا کتاب ابن سینای ما رو آموزش میدن اونوقت شما کشورت رو اینجوری میکوبی

اگه مخالف نظرم هستی خواهشا با ادبیات درست ریپلای کن تا منم با احترام ریپلایت کنم ولی اگه بخواهی بی ادبانه صحبت کنی منم یکی میشم لنگه خودت اگه رو حماقتت پا فشاری کردی دیگه جوابت رو نمیدم چون جواب ابلهان خاموشیس🎄🎄🎄 هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه 🍃🍃🍃من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات بحث و جدل کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم