2777
2789
عنوان

چقدر دنیا خراب شده بیاید تعریف کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 5918 بازدید | 150 پست
منم بخاطر این زنای کثیف مریض شدم انقد بیبندوبارن راحت میان با مرد متاهل تو رابطه نمیدونم ایدز یا چی ...

ان شاءالله که سالمه جواب 

نیلوفرم برام دعا کنید چون بهش محتاجم                          احساس می کنم با این روند کند کسب تجربیات من یک بار زندگی برام کافی نیست.   
ابروکار منم دوس پسر و شوهر داره. صاحب سالن هم دوتا دوس پسر گردن کلفتتتت داره.گشتم سالن مذهبی پیدا کر ...

منکه اصلا آرایشگاه نمیرم

سالهاس اصلاح ابرو خودم انجام میدم

یه ساله موهامم رنگ نمیکنم همش شیمیاییه

موهای خودم قشنگ تره 

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اهنگای مضخرف و صدای بلند قهقهه های شیطانی شوخی های خیلی زشت .فقط بحث مرد و صیغه شدن و ...

آره ، حس انزجار ازش داره میباره یه فدات شم میندازه آخر هر جمله ش . با یه ناخن کار حرف زده بودم گفت ۱۵۰ ژلیش دست. رفتم اونجا انجام که داد صاحب سالن یه زن داااغون اومد وایساد هی به به و چهچه بازار گرمی کرد کارت رو دادم ۲۰۰ کشید!!! گفتم چرا؟!!! گفت ۱۵۰ فقط بیس کار !!! قشششنگ زر مفت زد . بهش گفتم راضی نیستم حرومت باشه 

منکه اصلا آرایشگاه نمیرمسالهاس اصلاح ابرو خودم انجام میدمیه ساله موهامم رنگ نمیکنم همش شیمیاییهموهای ...

من ۳ماه یکبار میرم.اون ۳ماه خودم وکس میکنم

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
من ۳ماه یکبار میرم.اون ۳ماه خودم وکس میکنم

منظورت با شمع هس؟

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
عزیزم ممکنه درراستای تخصصت ،ترکیب رنگ بدون دلکره روشن بهم بگی موهام مشکیه 🙂

عزیزم اگر گفتن لایکم میکنید لطفا؟

خانما هرکسی امضام رو میخونه واسم دعاکنه زندگیم درست بشه و دشمن شاد نشم دعا‌کنید رازی ک دارم برملانشه و آبروم حفظ بشه ...خدایا خودم میدونم گناهکار و خطاکارم ولی میگن تو ستارالعیوبی خودت آبروم رو حفظ کن .خطایی کردم مال گذشته بوده نادانی کردم خودت به بچه م رحم کن من عاشق شوهر و بچه و زندگیمم💔
بله گلم.‌..

آره شمع عالیه

من اول بند میندازم بعد شمع

اونجوری مو دیر تر در میاد همه کرک ها هم گرفته میشه

شمع سکه ای میخرم من

اهنگای مضخرف و صدای بلند قهقهه های شیطانی شوخی های خیلی زشت .فقط بحث مرد و صیغه شدن و ...

قبول دارید این جو و انرژی منفی به باشگاها ورزشی هم داره کشیده میشه

کاش اینستا برچیده می‌شد از زندگی مردم و همه چیز برمی‌گشت به سلامت و خوبی قبل