2777
2789

من به خودم و روحم خیلی آسیب زدم 

من یه آدم احمق و خرم 

مثل معتادا تصمیم میگیرم عوض شم ولی نمیتونم یعنی یادم میره 

از خودم متنفرم 

هیچ وقت نتونستم به خودم افتخار کنم

چون همیشه اشتباه میکنم 

حرف هایی که نباید بزنم میزنم

ارتباط هایی که نباید بگیرم میگیرم

تف به من که انقدر سست و بی هویتم تف به من که فراموش کارم 

واقعا قول و قرارایی که با خودم میبندم یادم میره 

دیدی همه چی تموم شد تو موندیو تنهایی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم حالم از مادرم بهم میخوره.انقدر از خودم براش گذشتم باز میشینه هرجاازمن بدی میگه تااینجوری دل دورو ...

اینجوری نگو 

من مامانمو از دست دادم 

ای کاش داشتمش 

کاش بود سر تا پاشو می بوسیدم 

از خودم شرمسارم که قدرشو ندونستم 

لعنت به من 

اینجوری نگو من مامانمو از دست دادم ای کاش داشتمش کاش بود سر تا پاشو می بوسیدم از خودم شرمسارم که قدر ...

مال تو خوب بوده مال من یه قدرنشناسه بی وجوده که فقط بفکر منافع خودشه . همیشه دروغ میگه به همه . همیشه از بچه هاش بدی میگه به همه از پدر بدبختم دروغ میگه . فقط واسه اینکه همه بهش ترحم کنن. الهی بمیره که باعث خفت و خاریه.

اینجوری نگو من مامانمو از دست دادم ای کاش داشتمش کاش بود سر تا پاشو می بوسیدم از خودم شرمسارم که قدر ...

😭

الان من چرا باید اینو میخوندم؟

هست را اگر قدر ندانی ، میشود بود ....
مال تو خوب بوده مال من یه قدرنشناسه بی وجوده که فقط بفکر منافع خودشه . همیشه دروغ میگه به همه . همیش ...

نمیدونم 

چون مادر من فرشته بود 

کم پیش میاد مادر بد باشه 

ای خدا 

دلم اندازه دنیات گرفته 

حالم از خودم بد میشه که هیچ وقت درست رفتار نکردم 

نکنه آجی منی تو ؟؟

امثال من زیاده. ازش متنفرم. بخاطرش باهمه میجنگم اونوقت امشب خاله ام بهم گفت چرااصلا به مادرت توجه نمیکنی گفت مادرت این حرفارو ازت میگه منم رفتم به مادرم گفتم مادرم گفت اینارو گفتم که تو به چشم نیای!!!! بی وجود منو تو فامیل خراب میکنه که ترحم بخره.