2777
2789
عنوان

راسته که میگن اگه بری دانشگاه میفهمی دبیرستان چقدر خوب بوده

| مشاهده متن کامل بحث + 162 بازدید | 36 پست

درسا سخت تره 

ولی اگر کلا ادم درس خونی باشی نمیمونه واسه اخر ترم و اذیت نمیشی 

من هر دوتاش رو دوست داشتم ولی 

دانشگاه نسبت به دبیرستان خیلیییییییی بهتره

فضای مجازی رو باور کردی ؟ پس تا ابد واقعی ها رو تجربه نمیکنی :) از اینجای تاریخ به بعد و تا زمان معین ، خیلی مراقب باشید از همه بیشتر مراقب انتخاب هاتون ....چون مرز در عقل و جنون باریک است ،کفر و ایمان چه به هم نزدیک است ...واگر حقیقت را بخواهی ، هنوز روز عاشورا به شب نرسیده است ....

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

درسا سخت تره ولی اگر کلا ادم درس خونی باشی نمیمونه واسه اخر ترم و اذیت نمیشی من هر دوتاش رو دوست داش ...

درسام خوبه تقریبا شب امتحان کلا عادت ندارم بزارم 😂😂چون مغزم نمیکشه دیگ واقعا 😍😍منم دلم خواست کاش برای منم همین طور باشه خیلی میترسم حس میکنم کلی اتفاق بد قرارع بیوفته 😐

کـی مثـل خــودم دـلــبر لـــجـبــاز داره✨🌈

درسام خوبه تقریبا شب امتحان کلا عادت ندارم بزارم 😂😂چون مغزم نمیکشه دیگ واقعا 😍😍منم دلم خواست کاش ...

نه عزیزم حست رو خوب کن و مثبت فکر کن 

درستونم که خوبه (تو دانشگاه معمولا کسی درسش خوب باشه جایگاه خوبی داره)

انشالله رشته دلخواه و دانشگاه خوب قبول میشی و کلی خاطره و تجربه خوب برات ساخته میشه اصلا نگران نباش 

فضای مجازی رو باور کردی ؟ پس تا ابد واقعی ها رو تجربه نمیکنی :) از اینجای تاریخ به بعد و تا زمان معین ، خیلی مراقب باشید از همه بیشتر مراقب انتخاب هاتون ....چون مرز در عقل و جنون باریک است ،کفر و ایمان چه به هم نزدیک است ...واگر حقیقت را بخواهی ، هنوز روز عاشورا به شب نرسیده است ....
نه عزیزم حست رو خوب کن و مثبت فکر کن درستونم که خوبه (تو دانشگاه معمولا کسی درسش خوب باشه جایگاه خوب ...

مرسی عزیزم 🥹😍 انشالله همین طوره 😘😘

کـی مثـل خــودم دـلــبر لـــجـبــاز داره✨🌈

مرسی عزیزم 🥹😍 انشالله همین طوره 😘😘

قربانت🥰 انشالله🙏🏻🌹