2777
2789

و خواهر متاهل دیگه تون فرق بذارن؟؟

کلا توی نحوه ی رفتار و احترام و پذیرایی و .....؟؟ 

واکنشتون چی بوده؟

بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️

خواهرم مجرد شده بین منو دخترخالم مامانم فرق بذاره خیلی غصه خوردم و ناراحت شدم حتی دیر به دیر میرفتم خونشون آخه من تهرانم مامانم شمال خالم فوت شده مامانم کل توجهش داد به دخترخالم که همسن من بود حتی بخاطر اون از تهران رفت اوایل خیلی غصه می‌خوردم گریه میکردم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

واکنش نشون ندادم ولی دلخور شدم ..اطرافیانمو بهتر شناختم و یاد گرفتم اولویت اول خودم باشم

فقط 10 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دوستای گلم کار من دوخت نظم دهنده کشو و کمد و آشپزخونه و ... هست .خوشحالم کن با عضو شدنت تو گروهم.آیدی روبیکام@organayzermahdokht
چرا واکنش ندادی ؟

چون فهمیدم ذات آدما رو نمیشه عوض کرد دیگه خودمو خسته نمیکنم برا این مسائل 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دوستای گلم کار من دوخت نظم دهنده کشو و کمد و آشپزخونه و ... هست .خوشحالم کن با عضو شدنت تو گروهم.آیدی روبیکام@organayzermahdokht
چون فهمیدم ذات آدما رو نمیشه عوض کرد دیگه خودمو خسته نمیکنم برا این مسائل

اخه آدم دلچرکین میشه 

مثلا برادر من مجردها 

اصلا جوری ک ب اون‌خواهرم احترام می‌ذاره و هواشو داره با من قابل مقایسه نیست 

خیلی دلم میگیره 

بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️

بین من و خواهر مجردم بله..مادرم از اول خواهر کوچیکترم رو بیشتر دوست داشت..و من اینو حس میکردم و هیچی تاحالا نگفتم..مثلا همیشه جلوی من همو میبوسن.چون از اول بوسیده خواهرمو ولی منو نه...الان نمیتونم راحت ببوسم مگه فقط موقعی که میرم خونشون..یا برای جهازش چیزای خوب میخره و جمع میکنه بااینکه ازدواج نکرده ولی موقعی که من نامزد کردم هرچی میخواستم نمیگرفت اگه یکم گرون بود قیافه میگرفت..اون مبلی که میخواستم رو نگرفتن..فرشی که دوست داشتم رو بردن عوضش کردن.و هر وسیله دیگه.چرخ خیاطی گرفتن آشغال واقعا..وقتی تو خونه خواستم کار کنم باهاش خراب بود.همیشه برای خواهرم دفتر و جامدادی فانتزی میگرفت برای من نه..هشت سالم بود عروسک تولدم رو داد به بچه خواهربزرگم😔

خدایا شکرت🌹🌹🌹
اخه آدم دلچرکین میشه مثلا برادر من مجردها اصلا جوری ک ب اون‌خواهرم احترام می‌ذاره و هواشو داره با من ...

یه جایی به بعد دیگه آدما رو میشناسی و به همون اندازه بهشون احترام قائل میشی ...اینجوری مغزت آرومتره

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من خواهرم که متاهل هست مگه چه روزی با بچه‌هاش خونه پدرم نباشه بعدش من دوهفته یه بار یا حتی ماهی یه بار میرم طوری رفتار میکنن انگارمن همش اونجام مثلاً پسرم با دختر اون دعوامیکنه پدرم از دختراون دفاع می‌کنه با اینکه اون مقصر هست یا میرم اونجا نیست میگم نگو‌بیاد بچه ها اذیت میکنن زنگ میزنن اونم بیاد دخترش خیلی لوس و جیغ جیغو هست کلا اونو بچه‌هاش روبیشتر دوس داره پدرم همه هم می‌دونن