2777
2789
عنوان

بالاخره از شر کیست سه سانتی داخل صورتم خلاص شدم😁😅 عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 2350 بازدید | 56 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای جونم چه خوب شده،خداروشکر ،نگار جان زیاد دوست ندارم بپرسم ازت یاداوری بشه برات روزای سخت ،ولی شوهر ...

ممنون عزیزم

همسرمم خوبه الحمدالله. باید یمدت خییلی خیلی طولانی تحت درمان و مراقبت باشه

ممنون عزیزمهمسرمم خوبه الحمدالله. باید یمدت خییلی خیلی طولانی تحت درمان و مراقبت باشه

خداروشکر،انشالله خدا شفای کاملشو بده براش صلوات میفرستم

سوال حس ششمی جواب نمیدم دیگه ،سوال نفرماییدلطفا🙏

از بیرون حس میشد کیسته؟ینی جدا از گوشت بود؟یا فقط ورم کرده بودبخاطر دندونت ود؟

اره از بیرون کامل کامل حس میشد.ورم نلود کامل یه گردالی پر از مایع حس میشد

نه از دندون نبود. دکتر گفت فولیکول اون قسمت بسته شده و کراتین جمع شده. اولش کوچیک بود بعد هی بزرگ و بزرگتر شد

وچه خط چشمای قشنگی کشیده😅

آره خیلی...............معلومه همیشه آرایش داره دستش روون شده

خودمو.......آرزوهامو.......دلسوزی کردن اطرافیان ..........قضاوت اطرافیان............ مسخره کردناشونو......مسافرتی که دوست دارم برم........خونه ایی که دوست دارم بخرم...............همه رو به خدا سپردم....  

بخاطر دندون اینطور شده ؟؟؟

دوست منم چند سری دندونش عفونت کرد این همش حوله داغ کرد گذاشت دکتر گفته بود انگار اون عفونته پخته شده سفت شده اونجا مونده . مثل همین بود رفت عمل کرد

من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه