2777
2789

اگر شاغلید و کل امور خانه‌داری ،تاکید میکنم ،کل امور خانه‌داری با همسرتون به نسبت شغلتون تقسیم شده این خیلی منصفانه‌ست و خوشحال باشید.

اگر خانه‌دارید و همسرتون قدر زحمات *نامریی و ناتمام* شما رو می‌دونه و شمارو در درآمدی که داره سهیم می‌دونه که شما هم خوشحال باشید چون این هم منصفانه‌ست.

اگر خارج از این دو حالته ،چه خانه‌دار و چه شاغل همگی بازنده‌ایم (بماند که غول هر دو حالت بچه‌داریه که شاغل و خانه‌دار نمی‌شناسه)

در زندگیه مشترک استقلال مالی خیلی مثبته ولی اون چیزی که واجبه استقلال فکر و شخصیته👌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خانه دارم و همسرم اصلا قدر نمیدونه

هممه کارای بچه ها و درس و مدرسشون، خریدای خونه، اقساط و پس انداز با منه

احساس میکنم کم آوردم

میشه برای خونه دار شدنمون یه صلوات بفرستی🥺هرکی فرستاد بگه برای حاجت دلش آیت الکرسی بخونم❤️

شاغل نیستم ولی درامد دارم. همسرمم بهم کمک میکنه زندگی مشترک یعنی در همه چیز اشتراک اگر من بیست خودمو بزارم اون هشتادشو بزاره اگه یه روز اون سی خودشو گذاشت من هفتادمو میزارم تا بالاخره صد زندگی جور شه

زندگی ما مورد دومه و راضیم

البته شوهرم گاهی وقتا تو خونه داری هم کمک میکنه ولی چون چند وقت خونه نیست همیشه نمیتونه انجام بده ، اما اون روزهایی که میاد خونه آشپزی و طرف شستن رو انجام میده 

خرید هم همیشه با خودشه

تو مثل یه خواب خوب فانتزی 
شاغل نیستم ولی درامد دارم. همسرمم بهم کمک میکنه زندگی مشترک یعنی در همه چیز اشتراک اگر من بیست خودمو ...

جمله اولت چرا منو منحرف کردد ینی چچ

یه دختر شاد و پر انرژی ام که متوجه شدم خوشحالی من وابسته به دیگران نیس🦋، عزیزم تو بمیری هم هیچ کی براش مهم نی بعد تو برات مهمه که در موردت چی فکر میکنن؟😐 بابا تو خیلی عالی هستی ، بهترین لباس هارو بپوش برا خودت👗 ، بهترین جاها رو برو🎡، تلاش کن برا اهدافت ، اینو یادت نره که موفقیت واقعی یعنی اینکه تو تا لحظه ی آخر بجنگی ، لزوما رسیدن به معنای موفقیت نیس،  مهم اینه از تلاشت راضی باشی و شرمنده ی دلت نشی😉🍒اگه شکست عاطفی خوردی تو زندگیت ، بگو گور باباش ، من اصلا هدفهای مهم تر دارم تو زندگیم :) باید برم دنبال شون ، باید عالی بشم ک خودم راضی باشم از خودم نه دیگران❣ بابا تو خیلیی خفنی خوشگلی اعتماد به نفس داشته باش به کسی رو نده که تورو خورد و تحقیر بکنه🤍🧸 خودتو دوس داشته باش💓 در مورد خودم بخوام بگم عاشق اینم پولامو جمع کنم برم کنسرت😂😍  من به هرچیزی که بخوام می رسم:)💜🙃 خدایا شکرتت 🕊
خوب عزیزم از سرمایه های خانوادگیم درامد دارم کار بیرون انجام نمیدم

ینی اجاره میگیری 

یه دختر شاد و پر انرژی ام که متوجه شدم خوشحالی من وابسته به دیگران نیس🦋، عزیزم تو بمیری هم هیچ کی براش مهم نی بعد تو برات مهمه که در موردت چی فکر میکنن؟😐 بابا تو خیلی عالی هستی ، بهترین لباس هارو بپوش برا خودت👗 ، بهترین جاها رو برو🎡، تلاش کن برا اهدافت ، اینو یادت نره که موفقیت واقعی یعنی اینکه تو تا لحظه ی آخر بجنگی ، لزوما رسیدن به معنای موفقیت نیس،  مهم اینه از تلاشت راضی باشی و شرمنده ی دلت نشی😉🍒اگه شکست عاطفی خوردی تو زندگیت ، بگو گور باباش ، من اصلا هدفهای مهم تر دارم تو زندگیم :) باید برم دنبال شون ، باید عالی بشم ک خودم راضی باشم از خودم نه دیگران❣ بابا تو خیلیی خفنی خوشگلی اعتماد به نفس داشته باش به کسی رو نده که تورو خورد و تحقیر بکنه🤍🧸 خودتو دوس داشته باش💓 در مورد خودم بخوام بگم عاشق اینم پولامو جمع کنم برم کنسرت😂😍  من به هرچیزی که بخوام می رسم:)💜🙃 خدایا شکرتت 🕊

[QUOTE=362879623]البته شوهرم گاهی وقتا تو خونه داری هم کمک میکنه ولی چون چند وقت خونه نیست همیشه نمیتونه انجام بده ، ...[/QUOTعالیه به نسبت وقت آزادی که دارید برای خونه‌هم وقت میذارید و اینه که با ارزشه

[QUOTE=362879623]البته شوهرم گاهی وقتا تو خونه داری هم کمک میکنه ولی چون چند وقت خونه نیست همیشه نمی ...

مرسی عزیزم من کلا خانه دار حساب میشم ، شاغل نیستم که درآمدی از کار کردن برای خونه بیارم ، ولی یه مدته دارم میرم دانشگاه که خب یکم رسیدگی به کارها رو سخت کرده ولی باز خدا رو شکر شوهرم درک میکنه ، اما گاهی میترسم دلزده بشه از من که خونه گاهی نامرتب میمونه یا به خودم وقت نمیکنم برسم و اینا 

تو مثل یه خواب خوب فانتزی