آرامجانها مدیر عضویت: 1402/04/20 تعداد پست: 639 عنوان امروز دیر رسیدم مدرسه | مشاهده متن کامل بحث + 205 بازدید | 31 پست امروز یه پنج دقیقه دیر رسیدم مدرسه معاون وحشی پرید بهم خشتکمو کشد سرم این کاربری برای دو نفره آقا یه توت ما رو نجات داد 1403/09/13 | 21:34 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آرامجانها مدیر استارتر عضویت: 1402/04/20 تعداد پست: 639 نه برا ما اینجوری نیسن 😂 خوش به حالتون این کاربری برای دو نفره آقا یه توت ما رو نجات داد
آرامجانها مدیر استارتر عضویت: 1402/04/20 تعداد پست: 639 ما کارت داشتیم حین ورود میزدیم ب بابامون پیام میرف ک فلان ساعتو فلان دقیقه وارد کلاس شد😐 شما چقدر لاکچری بودین این کاربری برای دو نفره آقا یه توت ما رو نجات داد
آرامجانها مدیر استارتر عضویت: 1402/04/20 تعداد پست: 639 فک کنم به ما هم همچین چیزی گفته بودن که گفتن هرکسی دیر کنه باید ۵۰ تومن پول بده.🤣🤣 وای 🤣من جدی دیرم میشه بعد پارک میکنه حالا چیکار کنم واسه فردا این کاربری برای دو نفره آقا یه توت ما رو نجات داد
آرامجانها مدیر استارتر عضویت: 1402/04/20 تعداد پست: 639 یه روزی دلت برای همین روزا خیلیییی تنگ میشه آره میدونم این کاربری برای دو نفره آقا یه توت ما رو نجات داد
gisele عضویت: 1403/04/31 تعداد پست: 312 وای 🤣من جدی دیرم میشه بعد پارک میکنه حالا چیکار کنم واسه فردا نمیدونم والا. زودتر از طبق معمول از خونه در بشو برو مدرسه😅
آیلین_ali عضویت: 1400/02/26 تعداد پست: 5254 ما غیبت میکردیم زنگ میزدن خانواده میگفتن دخترتون خونست یا با پسر رفته بیرون🤦🏻♀️😂 اره پارسال ی بار این کارو کردن ما ههمون ب معاون پریدیم گفتیم شهر کوچیکه ابرو مردمو نبرچشتون روز بد نبینهنگو واقعا با دوس پسرش رفته بود بیرون😑 سلام🙋🏻♀️من مهرسام ۱۷ سالمه🤭نامزد علی اقامونم😌😂❤️
آرامجانها مدیر استارتر عضویت: 1402/04/20 تعداد پست: 639 اره پارسال ی بار این کارو کردن ما ههمون ب معاون پریدیم گفتیم شهر کوچیکه ابرو مردمو نبرچشتون روز بد ن ... وای وای چه دراماهایی داشتین 🤣از آرتا ها چه خبر این کاربری برای دو نفره آقا یه توت ما رو نجات داد
آیلین_ali عضویت: 1400/02/26 تعداد پست: 5254 وای وای چه دراماهایی داشتین 🤣از آرتا ها چه خبر وای یادم نیار جیغ میزنم😑خوشبختانه ما تو کلاسمون نداریمولی ی چند تا صصخل تو مدرسمونن تا میبینمشون حالم بهم میخوره سلام🙋🏻♀️من مهرسام ۱۷ سالمه🤭نامزد علی اقامونم😌😂❤️
آرامجانها مدیر استارتر عضویت: 1402/04/20 تعداد پست: 639 وای یادم نیار جیغ میزنم😑خوشبختانه ما تو کلاسمون نداریمولی ی چند تا صصخل تو مدرسمونن تا میبینمشون حا ... آخ گفتی چقدر جو مدرسه مضخرف شده این کاربری برای دو نفره آقا یه توت ما رو نجات داد
آرامجانها مدیر استارتر عضویت: 1402/04/20 تعداد پست: 639 مال ما زنگ میزدن والدین والا که این بهتره این کاربری برای دو نفره آقا یه توت ما رو نجات داد
آرامجانها مدیر استارتر عضویت: 1402/04/20 تعداد پست: 639 مال ما زنگ میزدن والدین مدرسه ما فقط الکی میخواد پول بکنه و تهدید کنه این کاربری برای دو نفره آقا یه توت ما رو نجات داد
انبه۱۴۰۳ عضویت: 1402/09/12 تعداد پست: 757 وای دقیقا 🤣من یه بار با برادرم رفتم به مامانم زنگ زد گفت یه پسر اینشکلی اومده میگه برادرشه خب حق دارن مسئولیت دانش آموزان گردنشونه
آرامجانها مدیر استارتر عضویت: 1402/04/20 تعداد پست: 639 خب حق دارن مسئولیت دانش آموزان گردنشونه خب دقیقا عین خودمه فقط پسره این کاربری برای دو نفره آقا یه توت ما رو نجات داد
انبه۱۴۰۳ عضویت: 1402/09/12 تعداد پست: 757 خب دقیقا عین خودمه فقط پسره عزیزم کلی مشکل و مسئله سر این قضایا داشتن چشمشون ترسیدا