2777
2789
عنوان

خواهرم داره داد میزنه

194 بازدید | 14 پست

خواهرم وقتی می‌خواد مشق بنویسه مخصوصن دیکته میخواد خانمشون ازشون امتحان بگیره برا همه درسا دادو بیداد میکنه داد نه سر هر چیز کوچیک سر مامانم عربده می‌کشه و وقتی دیکته داره داد میزنه میگه من 20 نمی‌گیرم اصلأ انگار استرس داره این بچه منم درس دارم آنقدر داد میزنه نمیتونم بخونم مامانم هم نمیتونه کنترلش کنه 

کلاس دوم هست 

تا ابد عاشقتم تهیونگ 💜🤟🏻

حتما ببرید روانشناس کودک

متوجه حال بد بچه شدم

فقط 35 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

…هر آدمیزادی، یک «رفته‌ای» دارد                                    که هنوز به رفتنش عادت نکرده . .🖤                                     دلم برات لک زده.. آروم بخواب 🖤                                        هیچ لذتی بالاتر از دوباره مادر شدن نیست...                              برای تو دلیم دعا کنید 😍💖🥰(هنوز نمیدونم جنسیتش چیه)

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یک معلمی کلاسی براش جور کنید کمکش کنه

اصلا بحث درس نیست العان داره گریه میکنه میگه خانمم سریع میگه همه بیست میگیرن من بیست نمی‌گیرم 

تا ابد عاشقتم تهیونگ 💜🤟🏻

کاملا مشخصه که استرس داره مشاوره ببرید

خانما مامان بابام نمیبرنش مشاور مامانم میگه بچست بخاطر درسش استرس داره اگه میبردنش مشاور خو من اینجا نمیومدم راهنمایی بگیرم 

تا ابد عاشقتم تهیونگ 💜🤟🏻

اصلا بحث درس نیست العان داره گریه میکنه میگه خانمم سریع میگه همه بیست میگیرن من بیست نمی‌گیرم

استرس داره ببرید مشاور

فقط 35 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

…هر آدمیزادی، یک «رفته‌ای» دارد                                    که هنوز به رفتنش عادت نکرده . .🖤                                     دلم برات لک زده.. آروم بخواب 🖤                                        هیچ لذتی بالاتر از دوباره مادر شدن نیست...                              برای تو دلیم دعا کنید 😍💖🥰(هنوز نمیدونم جنسیتش چیه)

عزیزم اون مدرسه مشاور داره خودت برو بگو اینطور وضعیت داره مشاور یا باهاش حرف میزنه یا خانواده رو میگن بیاد مجبور خانواده میکنن‌ بچه ببرن دکتر

«لاکچری اما قسطی حکایت خیلیاست»«کاربری دست دو نفره»

انما مامان بابام نمیبرنش مشاور مامانم میگه بچست بخاطر درسش استرس داره اگه میبردنش مشاور خو من اینجا 

ببین این استرس الکی به وجود نمیاد  یا ازطرف پدرومادرت تحت فشاره یا  سطح مدرسه ای که میره بالاست واین فشار ازسمت مدرسه هست من خودم مدرسه تیزهوشان میرفتم وسطحش که بالا بود خیلی اذیت شدم

انما مامان بابام نمیبرنش مشاور مامانم میگه بچست بخاطر درسش استرس داره اگه میبردنش مشاور خو من اینجا ...

مدرسه دولتی معمولی مامانم هم روزی 100 بار بهش میگه نمره مهم نیست به خودت فشار نیار خودش اینطوری می‌کنه 

تا ابد عاشقتم تهیونگ 💜🤟🏻