|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•||•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکردم•|
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
والا کارم تریده.استرس هیچی رو ندارم هیچ همکاری هم ندارم
اوضاع بورس خوبه؟
برای شفای پسرم یه صلوات میفرستی💔 حال خوبت آرزومه پسر قشنگم قلبِ مادر میدونم یه روز خوب میشی🌿 به چشمهایم زل زد و گفت باهم درستش میکنیم!، چه لذتی داشت همین باهم؛ حتی اگر باهم هیچ چیزی درست نشود ✨سختترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی
آره خیلی خوبه.درامد خوبی داره تنها مشکلش اینه که سودش درصدیع و هر چی سرمایه ات بیشتر سودت بیشتر.مثلا من تو یه ماه سرمایه ام که اینبار ۸۰۰ گزاشتم شد دو و هفتصد. اگه جای هشتصد تومن ۸ میلیون میزاشتم میشد ۲۷ میلیون.
برای شفای پسرم یه صلوات میفرستی💔 حال خوبت آرزومه پسر قشنگم قلبِ مادر میدونم یه روز خوب میشی🌿 به چشمهایم زل زد و گفت باهم درستش میکنیم!، چه لذتی داشت همین باهم؛ حتی اگر باهم هیچ چیزی درست نشود ✨سختترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی
آره خیلی خوبه.درامد خوبی داره تنها مشکلش اینه که سودش درصدیع و هر چی سرمایه ات بیشتر سودت بیشتر.مثل ...
چه خوب شوهرمن پنجاه میلیون داره ولی انقد سود نمیکنه