2777
2789
عنوان

چند روز دیگه عروسیه

| مشاهده متن کامل بحث + 1083 بازدید | 46 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خدانکنه عزیزم

ناراحت شدم واست😣

فقط 35 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

…هر آدمیزادی، یک «رفته‌ای» دارد                                    که هنوز به رفتنش عادت نکرده . .🖤                                     دلم برات لک زده.. آروم بخواب 🖤                                        هیچ لذتی بالاتر از دوباره مادر شدن نیست...                              برای تو دلیم دعا کنید 😍💖🥰(هنوز نمیدونم جنسیتش چیه)

آااااخخخخ امضاتهنوز به رفتنشون عادت نکردم😔اصلا نمیشه

😭😭 وسخت تر از اینه که از وقتی رفته خونه سوت و.کور شده دیگه صداش نیست ، بمیرم برات دختر مامان😭😭😭

فقط 35 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

…هر آدمیزادی، یک «رفته‌ای» دارد                                    که هنوز به رفتنش عادت نکرده . .🖤                                     دلم برات لک زده.. آروم بخواب 🖤                                        هیچ لذتی بالاتر از دوباره مادر شدن نیست...                              برای تو دلیم دعا کنید 😍💖🥰(هنوز نمیدونم جنسیتش چیه)

😭😭 وسخت تر از اینه که از وقتی رفته خونه سوت و.کور شده دیگه صداش نیست ، بمیرم برات دختر مامان😭😭😭

الهی بمیرم روحش شاد😭

یه تیکه از قلبمونو با خودشون بردن وقتی رفتن...

مبارک باشه قشنگممهم نیست به نظرماگه دوستات هستن اونارو دعوت کن و خوش بگذرون فامیلارو هم اگه پدر مادر ...

عمه ها و عموهام خیلی بدی کردن در حقمون سهممونو خوردن در حالی ک ما مستاجر بودیم