2777
2789
عنوان

خاطرات اولین پریودتون

128 بازدید | 17 پست

واسه خودم من خیلی ریلکس بودم فقط کمی شوکه شدم  ولی میدونستم چیه راهنمایی اولین بارم بود 

بعد یه روزی فواران شد صبح از خواب بلند شدم رفتم سمت دستشویی شلوارم و در آوردم بچه بودم دیگه 😂 بعد بابام تو دستشویی بود در و باز کردم بیچاره آنقدر ترسید 

(بابام بیشتر عین مامان مونه)

بعدش دوستم یادم داد که چطور باهاش برخورد کنم 

ولی من از تیغ و اینا خیلی خیلی میترسیدم اولین بار با گریه موهای دستم و زدم

🇮🇷 🇵🇸 Free Palestine 🇵🇸 🇮🇷گویند علی می‌زده صد وصله به کفشش💔 ای کاش دل خسته ما کفش علی بود🕊️ خدايا...!‌ اگر میدانستم با مرگ من يک دختر در دامان حجاب میرود، حاضر بودم هزاران بار بميرم، تاهزاران دختر در دامان حجاب بروند🧕🏻...#شهید_عبدالحسین_برونسی شهدا میشه برادر نداشته من باشید؟💙.         کی این فراق تمام میشود مهدی(عج) جان؟!💛

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

از قبل میدونستم چیه

هیچ دردی نداشتم از لحاظ روحی هم عالی بودم😂

بعد چند ساعت فهمیدم پریودم در این حد ریلکس😁😁

هیچی دیگه خودمو چشم زدم بعد چند سال الان پریود‌میشم مستقیم میرم دکتر

نیل هستم🥹💙دختر شمالی✌🏻و سبز خواهی شد؛ با باریکه کوچکی از نور🫠🌼 وقتی میسپاری به خدا؛ قشنگتر پیش میره🌻سوالی درباره زبان اینگلیسی دارید‌ میتونم بهتون کمک کنم🩵🦋مهربون باش،زندگی آینه است🫵🏻🪞اعتماد بر خدا محکم‌ترین امید من است🩷🤝🏻کمتر بترس،بیشتر امیدوار باش🦋 عادت های مثبت در زندگیت ایجاد کن🧸🪄 خودت رو اولویت قرار بده و برای ارامشت تلاش کن🧘🏻‍♀️🌾خوشگل‌ترین اتفاق دنیا اینه که وقتی داره بارون میاد و داری نارنگی پوست می‌کنی،میبینی نارنگیت یه نی نی کوچولو تو شکمش داره🥹💕درختارو بغل کنین؛ قشنگ ترین حس دنیاست🌲🌞

از قبل میدونستم چیههیچ دردی نداشتم از لحاظ روحی هم عالی بودم😂بعد چند ساعت فهمیدم پریودم در این حد ر ...

منم اصلا درد ندارم 

🇮🇷 🇵🇸 Free Palestine 🇵🇸 🇮🇷گویند علی می‌زده صد وصله به کفشش💔 ای کاش دل خسته ما کفش علی بود🕊️ خدايا...!‌ اگر میدانستم با مرگ من يک دختر در دامان حجاب میرود، حاضر بودم هزاران بار بميرم، تاهزاران دختر در دامان حجاب بروند🧕🏻...#شهید_عبدالحسین_برونسی شهدا میشه برادر نداشته من باشید؟💙.         کی این فراق تمام میشود مهدی(عج) جان؟!💛

اولین بار توی مسافرت پریود شدم ،خیلی بد بود 

💜                                                                                                                                                                                                                                           
منم اصلا درد ندارم

کاش مثل روزای اولم بود الان پریود بشم کلا میوفتم

نیل هستم🥹💙دختر شمالی✌🏻و سبز خواهی شد؛ با باریکه کوچکی از نور🫠🌼 وقتی میسپاری به خدا؛ قشنگتر پیش میره🌻سوالی درباره زبان اینگلیسی دارید‌ میتونم بهتون کمک کنم🩵🦋مهربون باش،زندگی آینه است🫵🏻🪞اعتماد بر خدا محکم‌ترین امید من است🩷🤝🏻کمتر بترس،بیشتر امیدوار باش🦋 عادت های مثبت در زندگیت ایجاد کن🧸🪄 خودت رو اولویت قرار بده و برای ارامشت تلاش کن🧘🏻‍♀️🌾خوشگل‌ترین اتفاق دنیا اینه که وقتی داره بارون میاد و داری نارنگی پوست می‌کنی،میبینی نارنگیت یه نی نی کوچولو تو شکمش داره🥹💕درختارو بغل کنین؛ قشنگ ترین حس دنیاست🌲🌞

من دوست داشتم پریود شم نوار خالی میزاشتم روش بتادین میریختم🤣🤣مثلا پریود بودم از سم گذشته بودم تبدی ...

جرررر چیش خوبه اخه

ازقبل میدونستم چیه و چیکار باید بکنم باوجود اینکه سوم راهنمایی بودم از خجالت تا شب ازاتاق بیرون نیوم ...

من از نوار استفاده نکردم اولش دستمال بعد دوستم گفت باید نوار بزاری انکار خجالت می‌کشیدم نوار بزارم

من تو مدرسه پریود شدم دختر پسرقاطی بودیم یادمه زنگ تفریح بود مدیرمون نبود معاون بودک مرد بود من رفتم دفتر نشستم گفتم دلم درد میکنه لباسام صورتی بود ولی کامل خونی شده بود شلوارم خودم شستم تمیز تو دستشویی دیگه نرفتم سرکلاس /معاون هم نمیزاشت برم خونه فکرد الکی میگم شکمم درد میکنه گذاشتم زنگ کلاس خورد ازمدرسه فرار کردم 😂😂😂متولد ۸۰ ام 

الہی؛گرتوهمراهم‌نباشی‌وایِ‌من

من کلاس سوم راهنمایی میخواستم برم بعدهمکلاسیام از هفتم پریودمیشدن و من میترسیدم که مریض باشم وپریود نشم نشستم گریه زاری کردم و از خداخواستم پریودبشم بعدتصمیم گرفتم برم دکتر زنان فرداش با مامانم رفتم و تومطب خواست معاینه کنه دید خونریزی دارم گفت خانم شما که الان پریود شدی چرامیگی مشکل دارم و پول ویریتم پس دادبهمون