2777
2789

من ازش چهارسال کوچیکترم ولی قدم بلندتره، بعد هر جا که میریم مردا نگاش میکنن میفتن دنبالش با اینکه متاهله ولی منی که مجردم هیچکس نگام نمیکنه  با این که زشت نیستم ولی نمیدونم چرا هیچکس بهم نگاه نمیکنه، بعد خواهرمم یه جوریه که میلاسه و به مردا زل میزنه 😑ولی من اصلا روم نمیشه حتی بخوام با پسری همکلام بشم واقعا مردا چشونه مگه من چمه از نظر خودم خیلی قشنگم، دیگه دوس ندارم با خواهرم برم بیرون چون همه به اون نگاه میکنن از نظر من قیافش معمولیه  همچین خودشو دست بالا میگیره امروز میخواستم موهامو شونه کنم بهم گفت حالا شونه کنی یا نکنی چه فرقی به حالت میکنه 🥺

هر سری باهاش رفتم بیرون یه پسر افتاده دنبالش میخواد شماره بده🙄بعد ولی منو انگار کورن نمیبینن من اصلا نگاه نمی‌کنم به کسی ولی چرا کسی نمیاد ی پیشنهاد بده 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزییزم مردا میفهمن طرف متاهل. و متاسفانه این خوک صفتا به متاهل به چشم لقمه اماده بی دردسر نگاه میکنن ...

آخه خواهرم هیچیش معلوم نیست متاهله نه حلقه داره نه جیزی ابروهاشم ور نمیداره حتی

هر سری باهاش رفتم بیرون یه پسر افتاده دنبالش میخواد شماره بده🙄بعد ولی منو انگار کورن نمیبینن من اصل ...

اولن که فاصله سنی زیادی ندارین که به چشم باشه ۴ سال که چیزی نیست بعدش اون حتما ارایش زیاد میکنه و با لحن عشوه با مردا صحبت میکنه یا زل میزنه مردها تیزن میفهمن کی اهلشه که بهش پیشنهاد میدن وگرنه به زشتی خوشگلی نیست

خدای مهربون عاشقتم ❤️

اولن که فاصله سنی زیادی ندارین که به چشم باشه ۴ سال که چیزی نیست بعدش اون حتما ارایش زیاد میکنه و با ...

اتفاقن مردا اول جذب زیبایی ‌‌جذابیت زن میشن دیگه بعد بخوان بمونن اخلاق مهمه براشون