2777
2789
عنوان

کسی رشتش مدیریت بازرگانی هست❓️

29 بازدید | 9 پست

لطفا اگه کسی هست یه پیامی بزاره باهاش کار دارم توروخدا🥲🥲🥲

یک دختر کمالگرا و جاه طلب ، عاشق رهبری و مدیریت، طرفدار دوآتیشه سوپ ، روحیه خشن ، عاشق بوکس و بدنسازی ، من مغرور و خودخواه نیستم 

من مدرکشو دارم امر؟؟

خیلی ممنون که جواب دادین

به نظرتون بهتره واسه ترم دوم چه درسایی رو بردارم؟

یک دختر کمالگرا و جاه طلب ، عاشق رهبری و مدیریت، طرفدار دوآتیشه سوپ ، روحیه خشن ، عاشق بوکس و بدنسازی ، من مغرور و خودخواه نیستم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من زمانی که خوندم هم عمومی هم تخصصی به ترتیب برمیداشتم

شما چه درسایی برداشته بودین؟ 

واسه من از درسای سخت ، ریاضیات پایه و حسابداری ۱ داده بودن واسه ترم اولم

شما چه درسایی برداشته بودین؟ واسه من از درسای سخت ، ریاضیات پایه و حسابداری ۱ داده بودن واسه ترم اول ...

ببین میتونی درسها روسلیقه ای انتخاب کنی فقط حواست بلشه پیش نیاز نداشته باشه.من تمام نمراتم ۱۹ و۲۰ بود

ببین میتونی درسها روسلیقه ای انتخاب کنی فقط حواست بلشه پیش نیاز نداشته باشه.من تمام نمراتم ۱۹ و۲۰ بو ...

ممنونم بابت همراهیتون❤️