2777
2789
عنوان

کیا مثل من هستن ولی صبوری میکنن

117 بازدید | 28 پست

سلام دوستان شبتون خوش 

روی صحبتم امشب با کسانی هست که دقیقا مثل خودم هستن و در نتیجه حال الان منو با سلول سلول بدنشون درک میکنن، من یه خانم فوق احساسی و رمانتیک هستم که 41 سال سن دارم و دوتا بچه که سنتی ازدواج کردم تو سن پایین و اون موقع درکی از ازدواج نداشتم و متاسفانه بعدا فهمیدم که چه اشتباهی کردم 😟 ولی متاسفانه قابل جبران نبود با وجود دوتا بچه، خیلی هم تلاش کردم همسرم یه ذره احساسات به خرج بده تو رابطه مون ولی وقتی فهمیدم به همکارش علاقه مند شده فهمیدم اونم انگار از انتخابش که من باشم پشیمونه ولی میدونید مردها از نظر عرف و مخصوصا شرع براشون مشکلی نیست اگر در کنار همسرشون با کسی دیگه یا حتی کسانی دیگه باشن ولی من به خاطر اعتقاداتم محکومم به یه عمر تنهایی و حسرت 🥺  تا الانم همیشه سعی کردم گول وسوسه های شیطون رو نخورم و سراغ کسی دیگه نرفتم و با وجود اینکه نسبت به سنم خیلی جوون تر هستم حداقل 15 سال کوچیکتر به‌نظر میام و از نظر زیبایی و جذابیت هم در حدی هستم که نظر خیلی از آقایون رو جلب میکنه و خیلی خیلی پیشنهاد دارم ولی هیچ وقت شکر خدا خیانت نکردم و در واقع با خدا معامله کردم، و الانم هدفم از زدن این تاپیک درد و دل هست و اینکه ببینم آیا هستن زنهایی مثل من و اینکه چطور این حس نیاز به وجود یه همدم صمیمی رو تو خودتون خاموش کردید یا چه کار کردید که تونستید دوام بیارید؟ لطططفا لطططفا برای تمسخر و مسخره بازی یا نصیحت تشریف میارید تو تاپیک که بلافاصله قفلش میکنم. 

این ۳تاکتاب و بخونین زندگیتون زیرو رو میشه 

۳دقیقه درقیامت 

شنود

تقاص 😊😊😊😊😊

من نمیدونم تشکر کنم از همسرم بخاطر خیانت ش یا نه

چون منو وصل کرد به نماز روزه حجاب حفظ قرآن

🍀🤲الهم صل علی محمد وآله محمد و عج فرجهم🍀🤲

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

این ۳تاکتاب و بخونین زندگیتون زیرو رو میشه ۳دقیقه درقیامت شنود تقاص 😊😊😊😊😊من نمیدونم تشکر کنم از ...

منم نسبتا آدم مذهبی هستم و خیلی سعی میکنم با خدای خودم از همین طرق ارتباط بگیرم ولی ما انسانیم و نیازهای مادی به هر حال وجود دارن 

بله حدودا سنم کم به نظر میاد، هیچکی باورش نمیشه من اصلا بچه داشته باشم، چه برسه بچه بزرگ

مم شرایط شما دارم همسرم ب‌‌ماه یک ماه ماموریت...‌ولی خب همچی وفادارم نیستم ‌‌‌

هر وقت دیدی تو زندگی به بن بست خوردی بدون خداوندمتعال کاریت داره بگو بله خدایا کارم داشتی حاج آقا دو ...

😭😭😭 قربون خدای مهربونم برم که همیشه مشکلاتم رو حل کرده به بهترین شکل 

این ۳تاکتاب و بخونین زندگیتون زیرو رو میشه ۳دقیقه درقیامت شنود تقاص 😊😊😊😊😊من نمیدونم تشکر کنم از ...

ممنونم بابت راهنماییتون حتما میخونم کتاب‌ها رو، ولی واقعا خیانت کرد همسرتون؟ شما چی کار کردید... به روش نیاوردید اصلا؟ 

ممنونم بابت راهنماییتون حتما میخونم کتاب‌ها رو، ولی واقعا خیانت کرد همسرتون؟ شما چی کار کردید... به ...

چرا کلی استرس دعوا کشمکش زیادددددددد

ولی دیگه بچه دار شدم و مشغول و همچنان کلاس قرآن میرم

شنود صوتیشم گوش دادم جالبه و عالییییییییی

🍀🤲الهم صل علی محمد وآله محمد و عج فرجهم🍀🤲